1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek:' 2024'te yeniden adayım'
Başkan Şimşek:' 2024'te yeniden adayım'

Başkan Şimşek:' 2024'te yeniden adayım'

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek 2024 yerel seçimlerinde, Gölbaşı Belediye Başkanlığı için tekrar aday olacağını açıkladı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi çalışmaları ve gündeme dair birçok konu hakkında gazetecilerle sohbet ederken, Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu’nun ‘yeniden aday olacak mısınız?” sorusuna da yanıt verdi.

Başkan Şimşek, ‘Öncelikle önümüzdeki Türkiye için çok tarihi bir seçim var. 2023 seçimleri herkes için önemli. Önceliğimiz 2023 seçimleri olacak. Allah'ın izniyle Cumhur İttfakı' nın yeniden kazanması için var gücümüzle mücadele edeceğiz.  2023'te tarihi bir seçim yapacağız ve bu seçimde hedefimiz Cumhur ittifakımızın adayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden açık ara bu seçimleri kazanmadır. 2023'teki seçimin ardından adaylık için Allah’ın izniyle, büyüklerimiz uygun görürse ve ilçemizin halkı teveccüh gösterirse bir dönem daha aday olurum.” Dedi.

 

Bu haber toplam 4235 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.