1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BAŞKAN ŞİMŞEK, BALLIKPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN ŞİMŞEK, BALLIKPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ŞİMŞEK, BALLIKPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin ve AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Ballıkpınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

A+A-

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Ballıkpınar Şubesi’nde gerçekleştirilen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Volkan Altan, Ballıkpınar Mahallesi Muhtarı Yılmaz Akbay, Taşpınar Mahallesi Muhtarı Sebahattin Mert, Ahiboz Mahallesi Muhtarı Şenol Ercan, Günalan Mahallesi Muhtarı Şener Karatay, STK ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Toplantıya Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok telefonla katıldı. Altınok, vatandaşları selamlarken, seçimi kazanmak için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı. Ankara’nın 5 yıllık makus talihini değiştireceklerini ifade eden Altınok, Gölbaşı’nda Ramazan Şimşek için, Ankara’da kendisi için oy istedi.

“Bütçeyi kat ve kat arttırdık”

Gölbaşı’nın bir evladı olarak Ballıkpınar’ın sorunlarını A’dan Z’ye bildiğini belirten Başkan Ramazan Şimşek ise “Çocukluk arkadaşlarım burada. Bana bu bölgenin çocuğu olarak, sizler destek verdiniz, Allah da yardımcı oldu belediye başkanı olduk. Başkan olurken Gölbaşı’nın 54 mahallesinin ne sorunu var biliyorduk. Biz neler yaptık. Tasarruf tedbirlerini arttırdık, belediyenin ekonomisini düzelttik. Bütçeyi kat ve kat arttırdık. Kiralık aracımız kalmadı. O paralar belediyenin bütçesine kaldı. Devlet Malzeme Ofisi’nden akaryakıt alıyoruz. Belediyenin akaryakıt gideri aylık 10 milyon. Yaptığımız düzenlemeyle 240 bin lira cebimize kalıyor. Hayvan pazarı yoktu. Gelir gelmez Gölbaşı’na Ankara'nın en modern Kurban Pazarı ve Fuar Alanı’nı kazandırdık. Burayı sadece kurban alanı olarak değil çok amaçlı tasarladık. Tarım fuarı düzenledik” dedi.

“Dünyaya kazandırdığımız projeler oldu”

Başkan Şimşek, Gölbaşı’na değer kazandıracak projelere imza attıklarının altını çizerek “Bizim dünyaya kazandırdığımız projeler oldu. Uluslararası Bilardo Kompleksi bunlardan biri. Dünya Bilardo Şampiyonası 3 yıldır Gölbaşı’nda yapılıyor. Dünya’dan Avrupa’dan Türkiye'den insanlar Gölbaşı’na geliyor.  Tulumtaş Mağarası’nı Gölbaşı turizmine kazandırdık. Mağara, tramvay, bilardo salonu, buz pateni pistini seçim beyannamesine koymadık bunların hepsini yaptık. Umutlu Yaşam Uygulama Merkezi’ni açtık. Gölbaş’ını engelli kardeşimizler için engelsiz hale getirmek için projelere imza attık. Neredeyse tüm mahallerimize doğal gaz götürdük 5 mahallemiz kaldı.” şeklinde konuştu.

Başkan Şimşek sözlerine şu şekilde devam etti:

“Çalıştık, bize verilen görevi en iyi şekilde yapmak için elimizden geleni yaptık. Büyükşehir bizde olmadığı için tek ayağımız topaldı.  Eksiklerimiz var mı var. Allah nasip ederse 2024 yılında göreve geldiğimizde bunları tamamlayacağız. Ballıkpınar başta olmak üzere, bir belediye çalışanımızı mahallelerimizde görevlendireceğiz. Şimdi işi ehline vereceğiz. Büyükşehir’de Turgut Altınok’u Gölbaşı’nda evladınız olarak beni desteklemenizi istiyorum. Allah birliğimizi dirliğimizi daim etsin”

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin ve AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan da seçimlerin önemine dikkat çekerek, Cumhur İttifakı adaylarının desteklenmesini istedi.

 

Program, soru ve cevabın ardından çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu.

Bu haber toplam 825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.