1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BAŞKAN ŞİMŞEK, BAYBURTLULARLA VE ARTVİNLİLERLE BULUŞTU
BAŞKAN ŞİMŞEK, BAYBURTLULARLA VE ARTVİNLİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN ŞİMŞEK, BAYBURTLULARLA VE ARTVİNLİLERLE BULUŞTU

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Artvinliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde Dernek Başkanı Bekir Demirci ve Artvinli vatandaşlarla bir araya geldi. 

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek; MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sn. Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Kadir Şekerci, MHP MDK Üyesi Ahmet Korhan Mastı, MHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Ozan Özdemir, MHP Genel Merkez Sosyal Medya ve Basın Danışmanı Oğuzhan Yıldırımoğlu, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ile birlikte Bayburt İli Polatlı Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nde düzenlenen kahvaltı programında Dernek Başkanı Fatih Yaşlıoğlu ve Bayburtlu vatandaşlarla buluştu ardından Gölbaşı Artvinliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde Dernek Başkanı Bekir Demirci ve Artvinli vatandaşlarla bir araya geldi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Gölbaşı’nda Bayburtlu, Artvinli ve daha birçok ilden vatandaşların yaşadığını ifade ederek, “Ankara’mızda hep birlikte büyük bir aile olmuş durumdayız. Ramazan Şimşek’in başkanlığında Gölbaşı Belediyemiz birçok vizyon projesine imza attı ve Gölbaşı artık metropol bir ilçe haline geldi. Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Milletimizin desteği ile önümüzdeki yerel seçimlere de Cumhur İttifakı damgasını vuracak. Daha yapılacak çok iş, çok proje var.” şeklinde konuştu.  

“Birlik ve beraberliğimiz ile attığımız her adımı güçlendirecek, desteklerinizle Gölbaşı'mız için aynı aşkla çalışmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Şimşek, Gölbaşı’nda yaşayan Bayburtlu ve Artvinli vatandaşlara önerileri, görüşleri ve destekleri için teşekkür etti.

Başkan Şimşek, Gölbaşı’na 2019 yılından itibaren seçim beyannamesinin dışında da birçok eser kazandırdıklarını vurgulayarak, “Açtığımız projeler sayesinde yerli yabancı binlerce turist ilçemize geldi. Gölbaşı’nın kapılarını dünyaya açtık. 31 Mart'ta Cumhur İttifakı olarak büyük bir başarıya daha imza atacağız, hem Gölbaşı hem Ankara hem de Türkiye kazanacak.” dedi.

Bu haber toplam 2504 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum