1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BAŞKAN ŞİMŞEK, CUMHUR İTTİFAKI ANKARA MUHTARLAR BULUŞMASI PROGRAMINA KATILDI
BAŞKAN ŞİMŞEK, CUMHUR İTTİFAKI ANKARA MUHTARLAR BULUŞMASI PROGRAMINA KATILDI

BAŞKAN ŞİMŞEK, CUMHUR İTTİFAKI ANKARA MUHTARLAR BULUŞMASI PROGRAMINA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’ın ev sahipliğinde Cumhur İttifakı Ankara Muhtarlar Buluşması gerçekleştirildi.

A+A-

25 ilçeden muhtarların katıldığı programa Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Cumhur İttifakı Kalecik Belediye Başkan Adayı Erdal Dal, Cumhur İttifakı Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı, Cumhur İttifakı Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi, Cumhur İttifakı Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan, Cumhur İttifakı Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Aydoğan, MHP Ankara İl Başkanlığı yöneticileri, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin,  Ankara Muhtarlar Derneği ve Muhtarlar Federasyonu yöneticileri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

Başkan Şimşek’e sevgi seli

Ankara’nın en kapsamlı muhtarlar buluşmasına Gölbaşı’ndan çok sayıda muhtar katıldı. Muhtarlar, Başkan Ramazan Şimşek’e yoğun ilgi gösterdi. Başkan Şimşek’le muhtarlar arasında samimi sohbet gerçekleştirilirken, fotoğraf çekiminin ardından muhtarlar alandan ayrıldı.

“Terör sevicilerin aday gösterdikleri belediye başkanlarına oy vermeyecektir”

Toplantıda konuşan MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan “Kıymetli muhtarlarım sizler güvenilir insanlarsınız. Ankara'da da vatandaşların güvenip oy verdiği insan maalesef Ankara için çalışmadı. Bunları siz seçmene anlatmakla yükümlüsünüz. Ben inanıyorum ki terör sevicilerin aday gösterdikleri belediye başkanlarına oy vermeyecektir, sandıkta bunun cevabını verecektir. Ankara’yı dünya başkenti yapacak Turgut Altınok’u önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum” dedi.

“Ankara’mız hak ettiği ve layık olduğu hizmeti alacak”

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ise “Muhtarlarımız eşiktir. Ne talep varsa ilk size geliyor. Biz göreve geldiğimizde büyükşehir belediyesinden gereğini yapacağız, ödenek yok, önümüzdeki dönemde yapacağız diye bir söz duymayacaksınız. Vatandaşlarımız işimiz yapılmadı diye sizin kapınızı aşındırmayacak. Ankara’mız hak ettiği ve layık olduğu hizmeti alacak. Uzaya astronot gönderdik ama 21. asırda halen kanal problemimiz var. Köylerimiz, alt yapısıyla üst yapısıyla Avrupa'daki köyler gibi olacak. Her köyden bir kişiyi işe alacağız. Onun işi parklara, bahçelere tesislere bakmak olacak. Tarımda çiftçilerimize destek vereceğiz. Mazot desteğini arttıracağız. Fide, gübre gibi yardımlar vereceğiz. Yem fabrikası kuracağız. Yem desteğinde bulunacağız.” diye konuştu.

Sosyal yardım miktarlarını arttıracaklarını ifade eden Altınok “Emeklilerimize 1000 lira değil 5 bin lira vereceğiz. 1500 lira verilen et desteğini 2500 liraya çıkaracağız. Büyük marketlerden değil küçük esnaftan alışveriş yapılacak. 500 liralık doğalgaz yardımını 1000 liraya çıkaracağız.” ifadelerini kullandı.

“Muhtarlara ücretsiz ulaşım kartı vereceğiz”

Altınok, muhtarlara yönelik müjdelerini sıralarken “Muhtarlarımıza bir kart vereceğiz. Elektrik, doğalgaz, kırtasiye giderlerini bu karttan karşılayacaksınız. Bütün muhtarlarımıza bilgisayar alıp vereceğiz. Muhtarlara ücretsiz ulaşım kartı vereceğiz. Muhtarlarımıza sosyal tesis yapacağız.” şeklinde konuştu.

Turgut Altınok, Ankara’ya havalimanı metrosu başta olmak üzere birçok metro hattı kazandıracaklarını vurguladı.

Program, protokol ve muhtarların toplu fotoğraf çektirmesinin ardından son buldu.

 

Bu haber toplam 945 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.