1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BAŞKAN ŞİMŞEK, CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU
BAŞKAN ŞİMŞEK, CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU

BAŞKAN ŞİMŞEK, CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek; AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin ile beraber Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla bir araya geldi.

A+A-

Birlik ve beraberlik vurgusuyla gerçekleşen kahvaltı programında Başkan Şimşek, “Cumhur İttifakı olarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde milletimizin teveccühü ile hem Gölbaşı’nda hem Ankara’da hem de Türkiye’de başarılı olacağız, kazanan Gölbaşı olacak, kazanan Ankara, kazanan Türkiye olacak.” dedi.

 

Programa Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Cumhur İttifakı Gölbaşı ilçe teşkilatları katıldı. Kahvaltı programında, Belediye meclis üyeleri tek tek söz alarak kendilerini tanıtarak güzel bir meclis çalışma dönemi olmasını temenni ederek birbirlerine seçimlerde başarı diledi.

 

Başkan Şimşek, “2019 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendilerin görevlendirmesi ve sizlerin kıymetli destekleriyle göreve geldik ve ilçe sakinlerimizin yaşamını güzelleştirmek için çalışmalara başladık. Seçim beyannamemizde vaat ettiğimiz projelerin yüzde 98’ini gerçekleştirdik. İnşallah ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

“Gölbaşı Geçmiş Yıllara Oranla Büyük Aşama Kaydetti”

 

Başkan Şimşek, Gölbaşı’nın 54 mahallesiyle 150 bin nüfusuyla büyük bir aile olduğunun altını çizdi. Başkan Şimşek, “Ben ilçemi tanıyorum. İlçe sakinlerimizin de ilçemizi iyi şekilde bilmesi gerekiyor. Gölbaşı, stratejik bir ilçe, turizm, öğrenci, sanayi, tarım ve hayvancılık, eğitim kenti. 922 ilçe arasında en özellikli ilçede bulunuyoruz. Devletin birçok stratejik kurumu ilçemizde bulunuyor. Mogan ve Eymir göllerimiz var, üniversitelerimizin kampüsleri var. Türkiye’nin en temiz ilçesi seçilen ilçemizin farkında olmamız gerekiyor.” dedi.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ilçe başkanlarının gereken konuşmaları yaptığını belirterek, “Belediye Meclis Üyesi adaylarımız kendilerini tanıttı. Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum. Beraberce Cumhur İttifakı’mızın başarısı için çalışacağız. Gölbaşı’mızı seçmenimize çok iyi şekilde anlatmamız gerekiyor. Yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Gece gündüz çalışacağız, Cumhur İttifakı olarak başarılı olacağımızdan hiçbir şüphemiz yok.” dedi.

 

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan konuşmasında, teşkilatların önemine vurgu yaparak, “Cumhur İttifakı olarak Türkiye’miz için beraberce çalışmaya ediyoruz. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Meclis üyesi adaylarımız gece gündüz çalışacak. Biz bu seçimi hem ilçe belediyesinde hem ilçe meclisinde hem de  büyükşehir belediyesinde büyük bir farkla almak istiyoruz. Listemizin şöyle de bir güzelliği var. Gölbaşı’nda herkesin, her mahallenin temsil edildiği bir listemiz var. Allah çıktığımız yolda bizleri muvaffak eylesin.” dedi.

 

 

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Cumhur İttifakı’nın listesini ortak olarak hazırladıklarını belirterek, “Biz, Selim Başkanımızla ve teşkilatlarımızla beraber kazanacak bir liste hazırladık. Bilgi Liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendilerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Başarılı olacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Gece gündüz çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2521 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.