1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek vatandaşlarla birlikte iftar yaptı
Başkan Şimşek vatandaşlarla birlikte iftar yaptı

Başkan Şimşek vatandaşlarla birlikte iftar yaptı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşlara yemek ikram ederek onlarla birlikte iftarını yaptı.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşlara yemek ikram ederek onlarla birlikte iftarını yaptı.

Gölbaşı Belediyesi ihtiyaç sahipleri için kültür merkezlerinde iftar sofraları kurdu. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara Yunus Emre Kültür Merkezinde ve Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde iftar yemeği veriliyor. Her gün iftar yemeği sunulacak Kültür Merkezilerinde vatandaşlar nezih ortamda iftarını açıyorlar. 

Gölbaşı Belediyesi geleneksel iftar yemeklerini çadır yerine kültür merkezlerinde veriyor. Her akşam vatandaşların iftar açtığı Gölbaşı Belediyesi’nin Yunus Emre ve Zübeyde Hanım Kültür Merkezleri dolup taşıyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki iftara katıldı ve iftarını Gölbaşılılarla birlikte açtı. Başkan Şimşek, ezan öncesi yemek sırasında bekleyen vatandaşlarla sohbet etti ve daha sonra tezgâhın başına geçerek iftarlıkları dağıttı. Başkan Şimşek, bir mübarek Ramazanı daha birlikte idrak ettiklerini belirtti.

 

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek ile birlikte katıldığı iftar programında iftar sonrası da vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Şimşek’e iftara katılan çocuklar büyük ilgi gösterirken Başkan da onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

 

 

 

Bu haber toplam 1490 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.