1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek vatandaşlarla çay sohbetinde bir araya geldi
Başkan Şimşek vatandaşlarla çay sohbetinde bir araya geldi

Başkan Şimşek vatandaşlarla çay sohbetinde bir araya geldi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşlarla daha sıkı bir iletişim kurmak ve onların görüşlerini dinlemek için bir çay sohbeti düzenledi.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşlarla daha sıkı bir iletişim kurmak ve onların görüşlerini dinlemek için bir çay sohbeti düzenledi. İftar sonrası Emekliler Konağı’nda Park Eymir Yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Ramazan Şimşek, Park Eymir Konutları’nın yöneticileriyle  sorunlarını dinlemek, belediyenin çalışmalarını anlatmak ve gelecekteki projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldi.

DAHA İYİ HİZMET SUNMAK ADINA FİKİR ALIŞVERİŞİ

Park Eymir Site Yönetimi, belediye başkanıyla samimi bir ortamda buluşarak, Başkan Şimşek’e karşılaştıkları sorunları hakkında fikirlerini ve önerilerini aktardılar. Belediye başkanı Şimşek de Park Eymir yönetiminin bu görüşlerine dikkatlice kulak vererek, Gölbaşı ve Park Eymir Konutları için daha iyi hizmetler sunmak adına çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

BAŞKAN ŞİMŞEK’E DESTEK

Ayrıca, Başkan Şimşek Park Eymir yöneticilerine, belediyenin son dönemde gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi ve gelecekteki projeler hakkında da fikirlerini sordu. Park Eymir yönetimi de  mahalleye yapılacak yeni projeler hakkında önerilerini dile getirdiler ve Başkan Şimşek’e desteklerini ifade ettiler.

Sohbet, Belediye Başkanı Şimşek ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirdi ve vatandaşların belediye hizmetlerine katılımını artırdı. Belediye başkanı Şimşek de vatandaşların fikirlerini dinleyerek, Gölbaşı’nın ihtiyaçlarına daha uygun hizmetler sunmak için çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

 

Bu haber toplam 1297 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.