1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Başkan Şimşek'ten çat kapı iftar ziyareti
Başkan Şimşek'ten çat kapı iftar ziyareti

Başkan Şimşek'ten çat kapı iftar ziyareti

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ramazan ayı dolayısıyla çat kapı iftar ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ramazan ayı dolayısıyla çat kapı iftar ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Şimşek, bu yıl da geleneksel hale getirdiği çat kapı iftar ziyaretleri kapsamında, Seğmenler Mahallesi’nde Akgeyik ailesinin evlerini ziyaret ederek iftar sofralarına konuk oldu.

Başkan Şimşek'in çat kapı iftar ziyareti, Seğmenler Mahallesi’nde Akgeyik ailesinin evinde gerçekleşti. Başkan Şimşek, eşi Yeşim Şimşek ile birlikte ailenin evine konuk olarak iftar sofrasına ortak oldu. Yemek duasının ardından Başkan Şimşek, aile bireyleriyle birlikte iftar yaparak, sohbet etti.

Başkan Şimşek, çat kapı iftar ziyaretleri sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinliyor ve taleplerini not ediyor. Başkan Şimşek, "Ramazan ayı bizim için birlik, beraberlik ve dayanışma ayıdır. Bu nedenle, her yıl olduğu gibi bu yıl da çat kapı iftar ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinlemek, taleplerini not etmek ve çözüm üretmek bizim için son derece önemli" dedi.

Başkan Şimşek'in çat kapı iftar ziyaretleri, Ramazan ayı boyunca devam edecek. Gölbaşı ilçesi genelindeki vatandaşlar, Başkan Şimşek'in ziyaretlerine evlerinde misafir ederek, birlikte iftar yapma fırsatı bulacaklar.

 

Bu haber toplam 1559 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.