1. HABERLER

  2. Başkomiser son yolculuğuna uğurlandı
Başkomiser son yolculuğuna uğurlandı

Başkomiser son yolculuğuna uğurlandı

Uzun yıllardan beri Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Karakolu’nda görev yapan Başkomiser Mustafa Özer (51) son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Uzun yıllardan beri Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Karakolu’nda görev yapan Başkomiser Mustafa Özer (51) son yolculuğuna uğurlandı.

Rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 1 aydır Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görmekte olan Mustafa Özer’in vefat haberi hem ailesini, hem mesai arkadaşlarını hem de sevenleri derin bir yasa boğdu.

fotogaleri.20111128152649.jpg

Gölbaşı Emniyet Müdürlüğü Osman Tan Polis Karakolu’nda Gurup Amiri,  Karakol Amir vekilliği gibi çeşitli görevlerde bulunan ve başarılı bir polis olan Mustafa Özer, sevenlerinin gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Merhum Mustafa Özer, Merkez Camiinde kılınan ikindi namazına müteakiben, Gölbaşı mezarlığında defnedildi.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Merhum Mustafa Özer’i bu son yolculuğunda sevenleri de yalnız bırakmadı. Cenazeye, gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, İlçe milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, Polis Hizmetlerini Destekleme Dernek Başkanı Salih Gülhan,başkan yardımcısı Ahmet Ahizer  ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye eski Başkanı Abdul Nasır Haşlak, meclis üyeleri, dernek başkanları, Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı.

Cenaze namazının ardından polis mangasının omuzlarında cenaze aracına taşınan Merhum Mustafa Özer’in cenazesi Gölbaşı Mezarlığı'nda defnedildi.

EVLADA SON BAKIŞ

Merkez Camii’ne gelerek Merhum Mustafa Özer’i son yolculuğuna uğurlamak isteyen yakınları gözyaşlarını tutamadı. Mustafa Özer’in annesinin oğluna son kez bakışı ise yürekleri dağladı. Oğlunun Türk Bayrağına sarılı tabutuna son kez bakan Anne Özer’i yakınları güçlükle alandan uzaklaştırdı.

 

Bu haber toplam 2596 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.