1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BBP Başkan Adayı Gökhan Koçak şeffaflık konusunda ne vaad ediyor?
BBP Başkan Adayı Gökhan Koçak şeffaflık konusunda ne vaad ediyor?

BBP Başkan Adayı Gökhan Koçak şeffaflık konusunda ne vaad ediyor?

"Gölbaşı'nın geleceğine ışık tutacak olan Büyük Birlik Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, seçilmesi durumunda şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğini belirtti.

A+A-

"Gölbaşı'nın geleceğine ışık tutacak olan Büyük Birlik Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, seçilmesi durumunda şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğini belirtti. Koçak, göreve geldiği takdirde belediye yönetiminde şeffaflık, dürüstlük, hesap verebilirlik, katılımcılık ve kapsayıcılığın öncelikli olacağını ifade etti.

MAL VARLIĞI YILLIK İLAN EDİLECEK

Koçak'ın taahhütleri şu şekilde sıralandı: Belediye Başkanı olarak, kendisiyle birlikte birinci derece akrabalarını da içeren mal varlığı bildirimlerini yıllık olarak ilan edeceğini ve kamuoyuyla paylaşacağını açıkladı. Bu adımın, şeffaflık ilkesinin pratikte nasıl uygulandığının bir göstergesi olacağını vurguladı.

İŞE ALIMLARDA LİYAKAT ÖNE ÇIKACAK

Gökhan Koçak Belediye yönetimi ve çalışanlarının işe alım ve terfi süreçlerinin liyakat ilkesi doğrultusunda, kayırmacılıktan uzak bir anlayışla yürütülmesini sağlayacağını vurguladı. Koçak Bu sayede, belediye personelinin yetenek ve performansına dayalı olarak pozisyonlarını elde edeceğini ve yükselteceğini belirtti.

GÜNDEM ÖNCEDEN DUYURULACAK MECLİS TOPLANTILARI CANLI YAYINLANACAK

BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak Belediye Meclisi toplantılarının gündemini önceden duyuracağını ve internetten canlı yayınlayarak kamunun bilgisine açacağını taahhüt etti. Bu adımın, belediye karar süreçlerine şeffaflık getireceğini ve halkın belediye faaliyetlerini yakından takip etmesini sağlayacağını ifade etti.

İHALELER AÇIK İHALE USULÜYLE YAPILACAK CANLI YAYINLANACAK

Belediye ihalelerinin önemli bir bölümünün şeffaflık ve hesap verebilirliği sağlayan açık ihale usulüyle yapılmasını sağlayacağını belirten Koçak bu şekilde, ihale sürecinde herhangi bir haksız avantajın önüne geçileceğini ve en uygun teklifin belirlenmesine olanak tanınacağını söyledi.

BELEDİYE ŞİRKETİ, MALİ DURUMU VE TAŞINMAZLARIN DURUMU YILLIK PAYLAŞILACAK

Belediyeye ait şirketlerin ve taşınmazların mali durumlarını yıllık olarak veri temelli ve kıyaslamaya uygun biçimde paylaşacağını ifade eden Gökhan Koçak,  belediyenin mali durumu hakkında şeffaf bir görünüm sunulacağını ve halkın belediyenin mali yönetimine güven duymasının sağlanacağını belirtti.

ENCÜMENDE MUHALİF ÜYELERE DE YER VERİLECEK

Önemli kararlara imza atan Belediye Encümenin de yeter sayısı olmasa bile muhalif partilerin de üyelerine yer verileceğini söyleyen Koçak bu sayede kararların daha kapsayıcı ve temsili olacağını açıkladı.

Gökhan Koçak, seçilmesi durumunda bu ilkeler doğrultusunda şeffaf, dürüst, hesap verebilir, katılımcı ve kapsayıcı bir yönetim anlayışı sergileyeceğini taahhüt etti."

Bu haber toplam 1040 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.