1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. BBP lideri Mustafa Destici: 'Gökhan Koçak'ın sonuna kadar arkasındayız'
BBP lideri Mustafa Destici: 'Gökhan Koçak'ın sonuna kadar arkasındayız'

BBP lideri Mustafa Destici: 'Gökhan Koçak'ın sonuna kadar arkasındayız'

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak'a destek olmak için Gölbaşı'nda seçim çalışmalarını yürüttü.

A+A-

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak'a destek olmak için Gölbaşı'nda seçim çalışmalarını yürüttü. Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yüzlerce kişi tarafından karşılanan Destici şu ifadeleri kullandı:

"Hepinizin yakından tanıdığı, bildiği, güvendiği Gökhan Koçak kardeşimiz Gölbaşı Belediye Başkan adayımızdır. Bütün vatandaşlarımızın yakından tanıdığı, bildiği, güvendiği ve Gölbaşı'nı teslim ettiğinde belediyeyi gözü arkada kalmayacak, hakkaniyetle yönetecek bir kardeşimiz Gökhan Koçak. Biz de kendisine sonuna kadar güveniyoruz ve adayımızın sonuna kadar arkasındayız. Artık Gölbaşı'nı daha nezih yerlere taşıyacak, Gölbaşı'nın bugün yaşadığı bütün problemlerin tamamına çözüm kavuşturacak, temiz, ilkeli, şeffaf ve ahlaklı bir belediyecilik anlayışını Gölbaşı'yla buluşturacak Gökhan Koçak kardeşimizi inşallah belediye başkanlığına taşıyacağız. Tüm Gölbaşı halkımız 4 gözle beklemekte ve istemektedir. Birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz, inşallah."

Bu haber toplam 1594 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.