1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BDP'li vekiller PKK'lı taziyesinde
BDP'li vekiller PKK'lı taziyesinde

BDP'li vekiller PKK'lı taziyesinde

Van depreminin ikinci günü BDP'li vekiller öldürülen teröristin evine taziye ziyaretine gitti.

A+A-

Yeni Akit gazetesinin haberine göre BDP'li vekil Sırrı Süreyya Önder, Nursel Aydoğan, Akın Birdal, İHD Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan, Sanatçılar Suavi ile Ferhat Tunç PKK'lı taziyesine gittiler.

Van'da meydana gelen depremden sonra BDP'li vekillerin ve belediye başkanlarının bölgede olmaması sert eleştirilere neden olmuştu.

BUNUN PEŞİNE Mİ DÜŞTÜNÜZ?

Eleştirilerin odağında bulunan Van Belediye Başkanı Bekir Kaya konuşmaktan kaçınırken, BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ise haberi yapan Yeni Akit'e kızdı. Bekir Kaya'ya sahip çıkan Buldan, “Depremi bıraktınız, şimdi bunun peşine mi düştünüz?” ifadesini kullandı.

Bu haber toplam 3717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.