
Bedelliden devletin kasasına ne kadar girdi
Bakan Fatma Şahin, bedelli askerlikle devletin kasasına 2.5 katrilyon girdiğini söyledi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bedelli askerlikten elde edilen gelirin 2.5 katrilyona yaklaştığını belirterek, "Bunu en doğru şekilde kullanmak için projelendirmemizi yapıyoruz."dedi.
ŞEHİT YAKINLARINA BÜYÜK KOLAYLIK
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin , Bakanlığının son bir yılda gerçekleştirdiği proje ve faaliyetlerini düzenlenen toplantı ile basın mensuplarıyla paylaştı. Şahin konuşmasında geçtiğimiz haftalarda Meclis'te kabul edilen şehit yakınları, gaziler ve terör mağdurlarına ilişkin düzenlemeyi hatırlattı. Yasa ile pek çok konuda kolaylık sağlandığını kaydetti.
Bedelli askerlikten sağlanan paranın 2.5 katrilyona yaklaştığını belirten Şahin,"Bunu en doğru şekilde kullanmak için projelendirmemizi yapıyoruz." dedi. Parayı yurt içi ve yurt dışındaki şehitlikler ve gazilerin rehabilitasyonunu güçlendirmek için kullanacaklarını kaydetti.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.