1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Behzat Ç.: Başbakan’a kızıp 240’la radara girdim
Behzat Ç.: Başbakan’a kızıp 240’la radara girdim

Behzat Ç.: Başbakan’a kızıp 240’la radara girdim

Behzat Ç. dizisinde aykırı polis karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu'ndan Erdoğan itirafı..

A+A-

Behzat Ç. dizisinde "Behzat" karakterini canlandıran tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu, Çankaya Belediye Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde "Tiyatro, Kadın, Şiddet" konulu söyleşiye katıldı.

"BAŞBAKAN'IN SÖZLERİNE KIZDIM"

Başbakan Erdoğan'ın Devlet Tiyatroları'nın kapatılacağı açıklamalarını Ordu'da duyduğunu söyleyen Beşikçioğlu, şunları söyledi: "Ankara'ya doğru dönüş yoluna çıktım. Merzifon'a yaklaştığımda polis durdurdu. 240'la gidiyormuşum. Başbakan'ın sözlerine o kadar kızmışım ki farkında değilim" dedi.

"MUHAFAZAKAR OYUN VARDI DA BİZ Mİ OYNAMADIK"

Beşikçioğlu, "Sanatta muhafazakârlaşma" ile ilgili bir soruya da şu yanıtı verdi: "Muhafazakâr sanat olamaz ama sanat mutlak bir muhafaza altında olmalı. Muhafazakâr oyun vardı da biz mı oynamadık?"

Bu haber toplam 2555 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.