1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Belediye atolyelerinde hummalı çalışma
Belediye atolyelerinde hummalı çalışma

Belediye atolyelerinde hummalı çalışma

Belediye atolyelerinde hummalı çalışma

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan atölyelerde kent mobilyalarından araç tamirine, elektronik aletlerin bakımından lastik takım işlemlerine kadar birçok alanda hizmet veriliyor.

Gölbaşı Belediyesi’nin dışa bağımlılığı bitirmek amacıyla kendi öz kaynaklarıyla Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu atölyelerde üretim, bakım ve onarım işlemleri gerçekleştiriliyor. Mobilya atölyesinde park ve bahçeler, belediyenin hizmet birimleri, kaynaklar imkân verdiği ölçüde gelen talepler doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşları, siteler için kent mobilyaları üretiliyor. Atölyede ayrıca ömrü dolmuş mobilyalar tamir edilerek tekrar kullanıma hazır hale getiriliyor.

Kaynak atölyesinde de hummalı bir çalışma sürüyor. Müdürlük personeli hurda ve atıl durumdaki demir malzemeleri işleyip, kaynatarak ekonomiye kazandırıyor. Elektronik atölyesinde belediyenin bozulmuş aletleri yeniden çalışır duruma getirilirken, tesisat atölyesinde zarar görmüş borular tamirlerinin ardından yeniden monte ediliyor.

Tamir atölyesinde yoğun çalışma

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan araç tamir atölyesinde ise yoğun bir mesai yaşanıyor. Belediye bünyesinde hizmet veren tüm araçların onarım ve bakımı usta eller tarafından yapılıyor. Atıl durumdaki yedek parçalar revize edilerek tekrar kullanılıyor. Araçların alt yağmaları başta olmak üzere tüm yağmaları da ekipler tarafından yapılırken, oluşabilecek zararlar minimum seviyeye indiriliyor. Müdürlük içinde ayrıca araçların lastik bakımı, değişimi ve ayarı gerçekleştiriliyor.
Tamir edilen araçların yıkama ve temizliği de müdürlük içinde oluşturulan alanda ekipler tarafından yapılıyor.

Bu haber toplam 2110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.