1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bellas'ta üst düzey istifalar
Bellas'ta üst düzey istifalar

Bellas'ta üst düzey istifalar

Bellas Genel Müdürü Ali İhsan Tunç ve Asfalt Şube Müdürü Yücel Aksakal, görevlerinden istifa etti.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi'nin yüzde 100 iştirak şirketi olan Bellas Ltd. Şti.'de önemli değişiklikler yaşanıyor. Eski belediye başkanı Ramazan Şimşek döneminde Genel Müdürlük görevine getirilen Ali İhsan Tunç ve Asfalt Şube Müdürü Yücel Aksakal, görevlerinden istifa etti. Yerel seçimlerde Gölbaşı Belediye Başkanlığı'nı kazanan Yakup Odabaşı'nın göreve gelmesiyle birlikte belediye yönetim kadrolarında ve şirket yönetiminde de değişimler yaşanıyor.

YENİ GENEL MÜDÜR İÇİN BAŞKANA YETKİ VERİLECEK

Ali İhsan Tunç ve Yücel Aksakal, 30 Nisan itibariyle görevlerinden istifa etti. Bellas Ltd. Şti'de yeni genel müdür atanması beklenirken, yapılan bilgilendirmeye göre bugün yapılacak olan meclis toplantısında Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na yeni genel müdür atanması için yetki verileceği öğrenildi.

BELLAS İNCELEMEYE ALINDI

Öte yandan, Bellas Ltd. Şti'de bir yeminli mali müşavirin şirket belgelerini incelediği bilgisi de gündeme geldi. Şirketin finansal durumu ve işleyişi hakkında detaylı bir değerlendirme yapıldığı belirtiliyor. Yeni genel müdür ataması ve mali denetim sürecinin sonuçları merakla bekleniyor.

Bu haber toplam 3438 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.