1. HABERLER

  2. Beşiktaş'ın şampiyonluğu Gölbaşı'nı sokağa döktü
Beşiktaş'ın şampiyonluğu Gölbaşı'nı sokağa döktü

Beşiktaş'ın şampiyonluğu Gölbaşı'nı sokağa döktü

Beşiktaş'ın 7 yıl sonra şampiyon olması Gölbaşılılar tarafından büyük bir sevinçle kutlandı.

A+A-

Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u konuk eden lider Beşiktaş, mutlu sona ulaştı.. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir futbol sergileyen Kartal, sahadan 3-1 galip ayrıldı, çok iyi bir performans sergilediği sezonu lig tarihindeki 14. şampiyonluğuyla taçlandırdı.. 

Son şampiyonluğunu 2009/2010 sezonunda alan Beşiktaş, 6 sezon sonra tekrar mutlu sona ulaştı. 14. şampiyonluğa ulaşan Kara Kartal, önümüzdeki yıl 3. yıldızı takmak için mücadele edecek.
 
Gölbaşı'nda meşalelerle  kutlama
7 yıllık hasretten sonra şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş, taraftarları da sokağa döktü. Gölbaşı'nda 7'den 70'e herkes kutlama gerçekleştirdiler. Cemal Gürsel Caddesi'nde Beşiktaş taraftarlarının meşale yakarak, Beşiktaş marşlarını seslendirdi. 
 
Fanatik Başkan
 
Şampiyonluğu kutlayan isimlerin arasında Gölbaşı AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan da vardı. Karaaslan oğulları ile birlikte "Şampiyon Beşiktaş" sloganları atarak saatlerce Gölbaşı sokaklarında dolaştı. Karaaslan'ın hayli sevinçli olduğu gözlemlenirken, " Şampiyonluğumuz hayırlı olsun, tüm Beşiktaşlıları kutlarım" şeklinde açıklama da bulundu. 
Bu haber toplam 1864 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.