1. HABERLER

  2. Bey Balta: Yürekten sevmeyen gönüllerde taht kuramaz
Bey Balta: Yürekten sevmeyen gönüllerde taht kuramaz

Bey Balta: Yürekten sevmeyen gönüllerde taht kuramaz

Bey Balta: Yürekten sevmeyen gönüllerde taht kuramaz

A+A-

Ak Parti'den Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adayı olan Murat Bey Balta , Gölbaşı Son Gaste’yi ziyaret etti. Son Gaste Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu tarafından karşılanan Bey Balta, gazetemiz hakkında da bilgi aldı.

Ziyareti sırasında Genel Yayın Yönetmeni Özcan Aydoğdu’ya Gölbaşı’yla ilgili projelerinden bahseden Bey Balta, aday gösterilmesi ve seçimleri kazanması durumunda hazırladığı tüm projelerini hayata geçireceğini anlattı.

YÜREKTEN SEVMEYEN GÖNÜLLERDE TAHT KURAMAZ

Gölbaşı’nda yaşayanların yüzlerini güldüren, halkıyla bütünleşen bir yönetim anlayışını prensip edineceklerini ifade eden Murat Bey Balta, "Yürekten sevmeyen gönüllerde taht kuramaz." dedi. İnsan merkezli hizmetlerin yerine getirilmesindeki anlayışın göstergesinin halk olduğunu ifade eden Bey Balta,  bu borcun ancak Gölbaşı  ve insanlarının geleceği için ter dökerek, emek vererek, yorularak ödeneceği inancında olduğunu kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özcan Aydoğdu ise, Bey Balta’ya başarı dileğinde bulundu. Murat Bey Balta’nın Gölbaşı için büyük bir değer olduğunu dile getiren Aydoğdu, Murat Bey Balta’ya çalışmalarında başarılar diledi. Murat Bey Balta ise Özcan Aydoğdu’ya görüşleri için teşekkürlerini sunarken “Bir kahvenin 40 yıl hatırı olur” diyerek ziyaret anısına kahve fincan takımı hediye etti.

 

 

Bu haber toplam 1549 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.