1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Beyaz Show’da olay... Candan Erçetin canlı yayına bastı, Beyaz dondu kaldı
Beyaz Show’da olay... Candan Erçetin canlı yayına bastı, Beyaz dondu kaldı

Beyaz Show’da olay... Candan Erçetin canlı yayına bastı, Beyaz dondu kaldı

Ünlü şovmen Beyaz ile Candan Erçetin arasındaki klip atışması Candan Erçetin'in canlı yayını basmasıyla başka bir hal haldı. Ünlü şarkıcıyı karşısında gören Beyaz el öperek af diledi...

A+A-

Kanal D’de yayınlanan sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show bu hafta yine izleyenleri kırdı geçirdi. Ünlü sanatçı Candan Erçetin ile Beyaz arasında devam eden klip düellosunda bu hafta sıra ünlü sanatçı Candan Erçetin’deydi.

Geçtiğimiz hafta  Ümit Besen, Nuri Alço, Mustafa Üstündağ, Hayko Cepkin, Emre Karayel ve Ali Ihsan Varol gibi ünlü isimleri yanına alarak mangal başında erkek dayanışması yapan Beyaz’a beklenen cevap geldi.

CANDAN CANLI YAYINA GELDİ, BEYAZ ÖZÜR DİLEYİP AF İSTEDİ

Candan Erçetin Beyaz’ın klibine öyle bir cevap verdi ki ünlü şovmen neye uğradığını  bilemedi... Ünlü şarkıcının cevabı ekrana geldi. Ardındanşarkı devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Klibin sonunda canlı yayına gelen Erçetin şarkısını burada tamamladı. İkili arasındaki atışma sahnede de devam etti.  Gecenin sonunda ise Beyaz af dileyerek, Candan Erçetin’in elinden öptü.  

Candan Erçetin'in cevap videosunda Emel Sayın, Mazhar, Fuat ve Özkan üçlüsü yer aldı. Ayrıca klipte Beşiktaş'ın yıldızı Demba Ba, Cem Yılmaz, Ata Demirer, Yılmaz Erdoğan gibi ünlü komedyenlerde yer aldı.

İkili arasında şimdilik bir barışma sağlanmış oldu. Gelecek hafta nasıl bir gelişme olacağı ise merak konusu oldu.

Bu haber toplam 3328 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.