1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Bülent Elikesik: Belediyemizin yanındayız
Bülent Elikesik: Belediyemizin yanındayız

Bülent Elikesik: Belediyemizin yanındayız

CHP İlçe Başkanı ve belediye meclis üyesi Bülent Elikesik Şubat ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada “vatandaşımızın yüzünü güldürecek her projede ve her yatırımda ne pahasına olursa olsun yine belediyemizin yanında olacağız” dedi.

A+A-

CHP İlçe Başkanı ve belediye meclis üyesi Bülent Elikesik Şubat ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmada “vatandaşımızın yüzünü güldürecek her projede ve her yatırımda ne pahasına olursa olsun yine belediyemizin yanında olacağız” dedi.

Toplantıda gündem dışı söz alan Elikesik, Kent meydanı projesi protokol töreninde Milli Eğitim Bakanı’nın siyaset yaptığına dikkat çekerek “Bizler ülkemize ve Gölbaşımıza yapılan her olumlu iş için yöneticilerimize gerekirse siyasi bedel bile ödesek teşekkür etmesini çok iyi biliriz. Aynı hassasiyeti bizlerde bekleriz. Biz hem davet edip, Gölbaşımız için yapılan yatırımda gözümüze baka baka siyaset yapılmasını da Gölbaşı halkının vicdanlarına bırakıyoruz. Şu da bilinmelidir ki, vatandaşımızın yüzünü güldürecek her projede ve her yatırımda ne pahasına olursa olsun yine belediyemizin yanında olacağız.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 3234 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum