1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Büyükşehir'den öğrencilere ödül
Büyükşehir'den öğrencilere ödül

Büyükşehir'den öğrencilere ödül

Ankara Büyükşehir Belediyesi, okullarında başarılı olan öğrencileri, Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü’de bulunan kamplarında, yaz boyunca ücretsiz ağırlayacak.

A+A-

Karne hediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan tatil kamplarında ilk grup, 18 Haziran’dan itibaren bir hafta boyunca konuk edilecek. Yaz tatili süresince, her hafta başka bir grup misafir olarak ağırlanacak. 

 Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz tatil kamplarında misafirlerine, 5 yıldızlı otel konforunda, etkinlikler, geziler, turnuvalar ve çeşit çeşit eğlenceyle dolu bir tatil keyfi sunuyor.

  Yaşlılar Hizmet Merkezi ve Engelliler Hizmet Merkezi üyeleri, Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü’de bulunan Büyükşehir’in sosyal ve dinlenme tesislerinde yıl boyunca hiçbir ücret ödemeden tatilin keyfini çıkarırken, yaz tatili süresince Ankara’dan otobüslerle yola çıkacak öğrenciler de, birer haftalık tatil süresince kuracakları dostluklarla da güzel vakit geçirecekler. Tesislerde; doktor, hemşire, itfaiye, uzman eğitmenler, sosyal ilişkiler uzmanı, yemek personeli ve cankurtarandan oluşan kadro da hazırda bulunacak.

  Tatil kamplarına katılmak için öğrencilerin takdir ve teşekkür belgesi almaya hak kazanmış olmaları gerekiyor. İhtiyaç sahibi ailelerin başarılı çocukları için organize edilen tatil kamplarına, 5, 6, 7 ve 8. sınıfları bitirenler katılabiliyor.

Yarın (12 Haziran Pazartesi) başlayacak kayıtlar, Büyükşehir Belediyesi merkez binasından yapılacak.

Bu haber toplam 2018 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.