1. HABERLER

  2. Cenaze Dönüşü Trafik Kazası: 4 Yaralı
Cenaze Dönüşü Trafik Kazası: 4 Yaralı

Cenaze Dönüşü Trafik Kazası: 4 Yaralı

Gölbaşı'nda meydana gelen trafik kazasında, Niğde'deki yakınlarının cenazesinden dönen ve içinde aynı aileden 4 kişinin bulunduğu kamyonet, tır ve kamyon arasında kalarak sıkıştı.

A+A-

Gölbaşı'nda meydana gelen trafik kazasında, Niğde'deki yakınlarının cenazesinden dönen ve içinde aynı aileden 4 kişinin bulunduğu kamyonet, tır ve kamyon arasında kalarak sıkıştı. Kazada, kamyonet içinde bulunan aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Kaza, Gölbaşı Oğul bey kavşağında karayolları ekiplerinin yol yapım çalışmaları sırasında meydana geldi. Yol yapım çalışmaları nedeniyle karayolları ekiplerinin Konya istikametinden gelen araçları kontrollü geçişi için durdurduğu öğrenildi. Bu sırada Niğde'deki yakınlarının cenazesinden dönmekte olan içinde ailesinin de bulunduğu Zeki Pelit yönetimindeki 06 TES 44 plakalı kamyonet, Adana istikametinden İstanbul'a gitmekte olan 63 YP 027 plakalı Mısır yüklü tırın çarpmasıyla kamyonet daha önce önünde durmakta olan Kahraman Maraş'tan Ankara'ya tekstil ürünü taşıyan Bilal Kılıç yönetimindeki kamyon arasında sıkıştı. Kazada, kamyonetin ön kısmında büyük maddi hasar oluşurken içinde bulunan aynı aileden oldukları öğrenilen Zeki Pelit, Canan Pelit, Memiş Pelit ve Zeynep Pelit çeşitli yerlerinden yaralandı. Tır şoförü ve kamyon şoförü kazadan yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından karayolları ekipleri tarafından polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kaza yerinin çevresinde güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri de yaralıları Dışkapı SSK Hastanesi'ne götürdü. Kaza sonrası yaralı Zeki Pelit'in abisi kaza yerine geldiğinde kardeşinin ve ailesinin yaralı olarak kurtulduklarına inanamadı.

Kazanın ardından tır içinde bulunan ve yara almadan kurtulan şahısın kaza sırasında yol yapım çalışması süren yolda uyarıcı levha bulunmadığını iddia etmesi üzerine karayolları ekipleri ile şahıs arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Kazada sıkışan kamyonet çekici ile kaldırılırken, tır da yol kenarına çekildi. Tır dan yola dökülen mısırlar da kaza yerine gelen temizlik aracıyla temizlenerek yol tekrar ulaşıma açıldı.

Kazada yaralanan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 1881 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.