
Cevap en yetkili isimden geldi
Gölbaşı Belediyesi’nin en yetkili ismi Başkan Odabaşı olimpik havuz ile ile ilgili iddialara “Çevre düzenlemesi ihale kapsamı içerisinde değil” şeklinde cevap verdi
Gölbaşı Belediyesi’nin en yetkili ismi Başkan Odabaşı olimpik havuz ile ile ilgili iddialara “Çevre düzenlemesi ihale kapsamı içerisinde değil” şeklinde cevap verdi.
Gölbaşı Belediyesi’nden ihale alan bir firmanın Gölbaşı Belediye Spor Kulübü’ne yaptığı iddia edilen 100 bin TL’lik bağış ortalığı karıştırmış ve sonrasında Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait iş makinelerinin Havuz önünde çalışması akıllarda soru işareti bırakmıştı.
Gölbaşı Belediyespor’a yapılan 100 bin TL’lik bağışın, firmanın yapması gereken çevre düzenleme işinin belediyece yapılmasının maddi karşılığı olduğu iddiası üzerine Temmuz ayı meclis toplantısında CHP’li meclis üyeleri verdikleri önerge ile bu iddiaların doğruluğunu sordu.
Gölbaşı Belediyesi’nin en yetkili ismi Başkan Odabaşı ise verilen önergeye net bir cevap vererek, “Çevre düzenlemesi ihale kapsamı içerisinde değil” dedi.
Gölbaşı Belediyesi’ne ait araçların Kapalı Yüzme havuzu etrafında çalışması ile ilgili olarak Başkan Odabaşı mecliste firmanın sadece bina yapım işini aldığını ve çevre düzenlemesinin Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılması gerektiğini kaydetti.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.