1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cezaevi müdürü depremde kaçan mahkumları arıyor
Cezaevi müdürü depremde kaçan mahkumları arıyor

Cezaevi müdürü depremde kaçan mahkumları arıyor

Van’da cezaevinden kaçan mahkûmların ailelerini arayan cezaevi yöneticileri: Söyleyin oğlunuza geri dönsün!

A+A-

Van M Tipi Kapalı Cezaevi yönetecileri depremin ardından kaçan mahkûmların ailelerini arayarak dönmelerini istedi. Kaçan mahkûmların büyük bir kısmı ise geri döndü

74'Ü EVLERİNE UĞRAYIP GERİ DÖNDÜ

Van'da meydana gelen depremin ardından M Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan mahkûmlardan 160'ı kaçtı. Bu mahkûmlardan aileleri yakında olan 74'ü evlerine uğrayıp durumu öğrendikten sonra cezaevine geri döndüler. Cezevi yöneticilerinin firari muhkumların ailelerini telefonla arayıp "Söyleyin oğlunuz geri dönsün" dediği öğrenildi.

BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ADLİ SUÇLU

7.2 büyüklüğündeki deprem nedeniyle İskele Mahallesi'nde bulunan ve adli mahkûmların kaldığı cezaevinin arka duvarı yıkıldı. Cezaevi yönetimi de içeride bulunan mahkûmların zarar görmemesi için tamamını bahçeye çıkardı. Bu sırada yaşanan panikten de yararlanan büyük çoğunluğu adli suçlu 160 mahkûm yıkılan duvarın üstünden atlayarak kaçtı.

Bu haber toplam 1314 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.