1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP Adayı Odabaşı gençleri dinledi
CHP Adayı Odabaşı gençleri dinledi

CHP Adayı Odabaşı gençleri dinledi

CHP Adayı Odabaşı gençleri dinledi

A+A-

CHP GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAKUP ODABAŞI, GENÇLERLE BULUŞTU VE PROJELERİNİ PAYLAŞTI

CHP Gölbaşı Belediye Başkan adayı Yakup Odabaşı, seçim çalışmaları kapsamında Atatürk Sahil Parkı'nda geçirdiği hafta sonunda, vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi. Odabaşı, parkta vakit geçiren vatandaşlarla samimi bir şekilde sohbet etti ve projelerini paylaşarak destek istedi. Ayrıca, kafelerde gençlerle buluşan Odabaşı, gençlerin sorunlarını dinleyerek gençliğe yönelik projelerini anlattı.

Sevgili gençlerle bir araya geldiği için mutlu olduğunu belirten Odabaşı, gençlerin farklı bakış açılarını dinlemekten keyif aldığını ifade etti. Odabaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili gençlerimizle bir araya geldik. Onları dinlemek ve farklı bakış açılarını almaktan oldukça keyif alıyorum. #gölbaşınınyarınları için gençlerin geleceğini yeniden inşa etmek için hizmet etmeye geliyoruz." sözleriyle gençlere olan ilgisini ve geleceklerine verdiği önemi vurguladı.

Odabaşı, gençlerle buluştuğu kafelerde gençliğe yönelik projelerini detaylı bir şekilde anlattı ve gençlerin desteğini istedi. Projelerinin gençlerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik olduğunu belirten Odabaşı, gençlerin katılımıyla daha yaşanabilir bir Gölbaşı için çalışacaklarını dile getirdi.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilirBir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi, içecek ve şunu diyen bir yazı 'YAKUP Odagaşi CHP CHP YAKUP ODABAŞI 1 EVET' görseli olabilir

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Bu haber toplam 1426 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.