1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP Başkan Adayı Odabaşı gençlere yönelik projelerini açıkladı
CHP Başkan Adayı Odabaşı gençlere yönelik projelerini açıkladı

CHP Başkan Adayı Odabaşı gençlere yönelik projelerini açıkladı

CHP Gölbaşı Belediye Başkan adayı Yakup Odabaşı, gençlerin ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

A+A-

CHP Gölbaşı Belediye Başkan adayı Yakup Odabaşı, gençlerin ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı projelerini kamuoyuyla paylaştı. Odabaşı, gençlerin eğitim ve sosyal hayatlarını desteklemeyi amaçlayan bir dizi projeyle Gölbaşı'nın geleceğine dair vizyonunu ortaya koydu.

CHP adayı Odabaşı'nın açıkladığı projeler arasında öne çıkanlar arasında, üniversiteler bölgesi ve kent merkezlerinde inşa edilecek olan Gençlik Merkezleri bulunuyor. Bu merkezlerde gençlere ücretsiz internet erişimi, kütüphane, ders çalışma salonları, e-spor ve yazılım atölyeleri gibi imkanlar sunulacak. Ayrıca, gençlerin psikolojik destek ve bağımlılıkla mücadele gibi konularda da destek alabilecekleri bir ortam sağlanacak.

Üniversiteye hazırlık sürecinde olan öğrencileri de unutmayan CHP adayı Odabaşı, ücretsiz etüt merkezleri açılacağını duyurdu. Bu merkezlerde öğrencilere akademik destek sağlanacak ve başarılarına katkıda bulunulacak.

CHP adayı Yakup Odabaşı, açıkladığı projelerle gençlerin her zaman yanlarında olduklarını ve onların ihtiyaçlarına önem verdiklerini vurguladı. Gençlerin Gölbaşı'nın geleceğinin teminatı olduğunu belirten Odabaşı, projelerin hayata geçirilmesiyle gençlerin daha sağlıklı, mutlu ve başarılı bir geleceğe sahip olacağını ifade etti.

Bu haber toplam 946 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.