1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Nazım Sağlam'dan Atatürk'ü Anma Mesajı
CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Nazım Sağlam'dan Atatürk'ü Anma Mesajı

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Nazım Sağlam'dan Atatürk'ü Anma Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölbaşı İlçe Başkanı Nazım Sağlam, CHP Gölbaşı örgütü adına Türk milletinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü vesilesiyle bir anma mesajı yayınladı.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölbaşı İlçe Başkanı Nazım Sağlam,  CHP Gölbaşı örgütü adına Türk milletinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü vesilesiyle bir anma mesajı yayınladı.

Başkan Sağlam, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümüdür. O, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolüdür. Cumhuriyetimizin kurucusu olarak bize bıraktığı miras, demokrasi, laiklik ve çağdaşlık ilkeleriyle daima aydınlık yarınlara rehberlik etmektedir."

"Bugünün ve yarının Türkiyesi için, Atatürk'ün işaret ettiği yolda ilerlemek ve onun mirasına sahip çıkmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyor, onun emanetini koruma kararlılığımızı yineliyoruz."

 

Bu haber toplam 906 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.