1. HABERLER

  2. CHP'den 74 Parsel önerisi
CHP'den 74 Parsel önerisi

CHP'den 74 Parsel önerisi

CHP Meclis Üyesi ERan Şimşek, 74 Parselle ilgili ‘Sürecin hızlanması mağduriyetin giderilmesi adına bu konuda meclis üyeleri olarak bir şey yapalım” dedi.

A+A-

Temmuz aynın ilk meclis toplantısı sakin geçti. Önergelerin ve gündem maddelerinin okunmasının ardından meclis toplantısının sonunda CHP’li üye Ercan Şimşek gündem dışı söz alarak, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine 74 Parsel sorununun biran önce çözülmesi gerektiğini ifade etti. Ruhsat alamayan mağdur vatandaşların kendisine ulaşarak soruna ne zaman çözüm getirilecek şekliden sorular yönelttiğini kaydeden Şimşek, ‘Sürecin hızlanması mağduriyetin giderilmesi adına bu konuda meclis üyeleri olarak bir şey yapalım” dedi. Şikayetlerin gün geçtikçe daha da arttığını belirten Şimşek, ‘Bugün burada Gölbaşı’nın en büyük sorunlarından birini konuşmadık. Gölbaşılı bir meclis üyesi olarak birçok vatandaş arayarak şikayetlerini dile getiriyor ve ‘ne zaman sonuçlanacak’ diye soruyorlar. Bu sorunu hep beraber birlikte çözelim ve sorunu artık biran önce ortadan kaldıralım. Burada amacımız şu yada bu partiyi suçlamak değil. CHP olarak bize de görev düşüyorsa yapalım. ” dedi.

Başkan Odabaşı da konuyla ilgili olarak, “74 parselle uğraşıyoruz. bu plan bizden önceki geçmiş dönemlere dayanan bir sorun. Biliyorsunuz. Mahkeme durdurdu. Mahkeme durdurunca biz de vatandaş mağdur olmasın diye bir taraftan 74’e çözüm üretirken bir taraftan da Gölbaşı’nın diğer kısımlarını ayırdık. Örencik’i ayrı bir parçaya merkezi ayrı bir parçaya böldük. Diğer kısımlar 74’den etkilenmesin diye.  74 parsel’in sorunu kendi içinde çözülmeli. Diğer taraf etkilenmemeli. Bir bütün olarak düşündüğünüzde diğer tarafta etkileniyor. Biz de bu yönde tedbir aldık. İnşallah ilerde çözülecek. Çözülmesi için de arkadaşlarımız gerekli çalışmaları yapıyor. Yazışma süreçleri tamamlandıktan sonra ÖÇKK’dan cevap bekleyeceğiz. Son aşamaya geldik.” dedi.

Bu haber toplam 1608 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.