1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'den korsan afişe suç duyurusu
CHP'den korsan afişe suç duyurusu

CHP'den korsan afişe suç duyurusu

Gölbaşı’nda ‘Yürüyoruz İnce İnce Nato ile El Ele’ ‘ Biz gelince Türbana son’ yazılı korsan afişlere CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik’ten tepki geldi.

A+A-

Gölbaşı’nda ‘Yürüyoruz İnce İnce Nato ile El Ele’ ‘ Biz gelince Türbana son’ yazılı korsan afişlere CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik’ten tepki geldi.

Elikesik korsan afişlerle ilgili suç duyurusunda bulunurken sert tepki gösterdi.

CHP’liler suç duyurusunda ‘Bu yapılan eylemlerle seçimlere çok az bir süre kala halkımızın hassas duyguları manipüle edilmeye çalışılmakta, nezdinde partimin ve parti çalışanlarının halkımız karşısında kötü-düşman gösterilmesi amaçlanmaktadır.” İfadelerine yer verirken korsan afişlerin kaldırılması ve bu afişi asanların bulunarak cezalandırılmasını istedi.

ATTIĞIM İMZAYA DEĞİL AĞZIMDAN ÇIKAN SÖZE BAKARIM

Suç duyurusu sonrası Gölbaşı Adliyesi önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik "Çıktığımız yolda bir takım aksaklıklarla karşı karşıyayız. Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığına başvuruda bulunduk. Gölbaşı Kaymakamı, emniyet ve jandarma komutanımız eşliğinde centilmenlik anlaşması imzaladık. CHP bugüne kadar her zaman centilmence çalışmalarına devam etmiştir. Ben hem ticari hem de siyasi hayatımda attığımız imzanın değil, ağzımdan çıkan söze bakarım." dedi.

HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Elikesik sözlerini şöyle sürdürdü;

Diğer partilerden uyan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Ancak dün itibari ile iğrenç durumlarla karşı karşıya kaldık. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanı adayımız muharrem İnce’nin yüzüne çeşitli posterler yapıştırılmış, çeşitli camilere de bildiriler atılmıştır. İslamiyette en büyük günahlardan bir tanesi iftiradır, kul hakkıdır. Bunları yapanlara ben hakkımı helal etmiyorum, Allah’a havale ediyorum.

ZAMANI GELİNCE HESAP SORACAĞIZ

Özellikle arkadaşlarımı bütün toplantılarda uyardım afişleme ve bayraklama yaparken de uyardım. Biliyorsunuz AK Parti’nin Mevlana parkının önünde kurduğu çadır gayri hukuksuzluktur. Bize özellikle kamu kurum ve kuruluşlarında izin vermeyenler kamuya ait bir parkta izin verenlerin zamanı gelince hesabı sorulacaktır. Ama şunu iyi biliyorum ki, CHP iktidara geldiğinde Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olduğunda hakkı, hukuku, adaleti tüm partilere ve kamuoyuna gösterecektir." dedi. 

 

Bu haber toplam 3562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.