1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. CHP'nin Başkan Adayı Odabaşı'ndan ilk mesaj: Hasret bitiyor
CHP'nin Başkan Adayı Odabaşı'ndan ilk mesaj: Hasret bitiyor

CHP'nin Başkan Adayı Odabaşı'ndan ilk mesaj: Hasret bitiyor

Gölbaşı eski Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Gölbaşı Belediye Başkan adaylığının kesinleşmesinin ardından sosyal medya sayfalarından bir mesaj yayınladı.

A+A-

Gölbaşı eski Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Cumhuriyet Halk Partisi'nden Gölbaşı Belediye Başkan adaylığının kesinleşmesinin ardından sosyal medya sayfalarından bir mesaj yayınladı. "Hasret Bitiyor" başlığıyla yayınlanan mesajında Odabaşı, Gölbaşı için adil, şeffaf ve mutlu bir gelecek vadetti.

Mesajında duygularını dile getiren Yakup Odabaşı, "Hasret Bitiyor… Adil, Şeffaf, Mutlu Gölbaşı Gözbebeğimiz Gölbaşı için bir kez daha kolları sıvıyoruz. İlçemiz, Gölbaşı sevdamızla yeniden şahlanacak, özlenen dürüst yönetim ile hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek. Tüm hemşehrilerimizi gönül seferberliğine davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gölbaşı'nın geleceği için çıktığı bu yolda tüm hemşehrilerini yanında görmek istediğini belirten Odabaşı, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak için hazır olduklarını vurguladı. Ayrıca, Gölbaşı'nın hak ettiği hizmetlere kavuşması için gönüllerin birleşmesi gerektiğini ve bu süreçte tüm hemşehrilerinden destek beklediğini dile getirdi.

Bu haber toplam 3303 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.