1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ÇOCUKLAR ALTINPARK’TA COŞUYOR…
ÇOCUKLAR ALTINPARK’TA COŞUYOR…

ÇOCUKLAR ALTINPARK’TA COŞUYOR…

Büyükşehir Belediyesi’nin, Ramazan ayı boyunca Altınpark’ta eğlendirecek olan Mahallede Şenlik Panayırı, özellikle çocukların Ramazan coşkusuna renk katıyor.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi’nin, Ramazan ayı boyunca Altınpark’ta eğlendirecek olan Mahallede Şenlik Panayırı, özellikle çocukların Ramazan coşkusuna renk katıyor.

         Okulların kapanmasının ardından mahalle mahalle gezerek çocukları eğlendiren Mahallede Şenlik Panayırı, Ramazan ayı boyunca Altınpark’ta konuklarını ağırlamaya devam ediyor.  Ramazan’ın ilk gününden itibaren, iftarların yapılmasının hemen ardından yüzlerce Başkentlinin çocuklarıyla birlikte akın ettiği Altınpark’taki hediye ve eğlence dolu panayır, dinletiler ve yarışmalarla renkleniyor. Çocuklar onlarca değişik oyuncaktan ücretsiz faydalanırken, büyükler de iftarın ardından, oruç rehavetini Altınpark’ta atıyor.

 

-ÇOCUKLAR EĞLENİYOR, BÜYÜKLER MUTLU OLUYOR

 

         Ramazan ayının tüm güzelliklerinin bir arada yaşanabildiği panayır alanında çocuklarıyla birlikte eğlenen Başkentliler, Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden oldukça memnun. İşte Başkentlilerin panayır heyecanına ilişkin değerlendirmeleri:

 

Berfin Işılak: Daha önce de gelmiştim ama çok güzel çok beğendim. Umarım her Ramazan Ayı’nda devamı gelir. Herkes halinden memnun. Çocuklar gönüllerince eğleniyorlar çok teşekkür ederim.

 

Yasin Ulaş: Mamak’ta oturuyorum ve her sene geliyorum böyle bir etkinliğin olmasından dolayı çok memnunum. Ramazan Ayı boyunca Ankaralının böyle etkinliklere ihtiyacı vardı. Böyle bir etkinlikle bizleri buluşturan Melih Gökçek’e teşekkür ederim.

 

Seda Vural:Aydınlıkevler’den geliyorum. Daha önce de defalarca gelmiştim. Çocuklar eğleniyor, mutlu oluyoruz. Güvenli bir şekilde çocuklarımızı eğlendirebiliyoruz. Melih Gökçek’e çok teşekkür ediyorum.

 

Sinan Sezer:Allah Melih Gökçek’ten razı olsun. Çok güzel olmuş buralar. Çocuklarımız rahat rahat oynayabiliyorlar. Bizler de rahatça gezebiliyoruz. Anlatılacak gibi değil kesinlikle gelinmesi gereken bir yer olmuş. Ankara’yı adına yakışır bir Başkent yaptığı için Melih Gökçek’e teşekkür ederim.

 

 Sema Işılak:Ben buraya ilk defa geliyorum Demetevler’den geldim. Çocuklarımız eğlenirken bizler de günün yorgunluğunu ve stresini atabiliyoruz. Büyükşehir Belediyesi’ne böyle bir imkan sağladığı için çok teşekkür ederim.

Bu haber toplam 2299 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.