1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Deniz Yıldırım Jeofizik Mühendisleri Odası 2 .başkanı oldu
Deniz Yıldırım Jeofizik Mühendisleri Odası 2 .başkanı oldu

Deniz Yıldırım Jeofizik Mühendisleri Odası 2 .başkanı oldu

Türkiye Maden Mühendisleri Odası (TMMOB) Jeofizik Mühendisleri Odası, gerçekleştirdiği genel kurul ile yeni yönetimini belirledi.

A+A-

Türkiye Maden Mühendisleri Odası (TMMOB) Jeofizik Mühendisleri Odası, gerçekleştirdiği genel kurul ile yeni yönetimini belirledi. Genel kurulda yapılan oylama sonucunda Serdar Kart, Oda Başkanlığı'na seçilirken, Gölbaşılı hemşehrimiz Deniz Yıldırım ise 2. Başkanlık görevine getirildi.

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası'nın 2024 yılı genel kurulu, büyük bir katılımla gerçekleşti. Oda üyelerinin yoğun ilgisiyle yapılan seçimlerde, deneyimli mühendis Serdar Kart, Oda Başkanlığı'na seçildi. Kart'ın liderliğindeki yeni yönetim, odanın geleceğine dair önemli kararlar almayı hedefliyor.

Gölbaşılı hemşehrimiz Deniz Yıldırım ise, genel kurulda 2. Başkan olarak yönetim kurulunda yer aldı. Yıldırım'ın seçilmesi, Gölbaşı ilçesinin yetiştirdiği başarılı isimler arasında yer almasına sevinçle karşılandı. Yıldırım, yeni görevinde odanın çalışmalarına katkı sunmayı ve mühendislik alanında daha ileriye taşımayı hedefliyor.

Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından, TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası, üyelerine daha etkin ve verimli hizmet sunmayı amaçlıyor. Odanın önümüzdeki dönemde gerçekleştireceği projeler ve planlar, jeofizik mühendisliği alanında Türkiye'nin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu;

Başkan : Serdar Kart 

2. Başkan Deniz Yıldırım

Genel Sekreter: Cem Demirel

Yönetim Kurulu Üyeleri;

İsmail Demirci, Nisa Özgü, Nurettin Yıldırım GÜNDOĞDU

Bu haber toplam 2317 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.