1. HABERLER

  2. Duruay: Arsanızı satmayın
Duruay: Arsanızı satmayın

Duruay: Arsanızı satmayın

Duruay: Arsanızı satmayın

A+A-

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan adayı Fatih Duruay, Gölbaşı’nın sıkışmış olduğunu ifade ederek, “Arazisi olan Gölbaşılılar'a özellikle arsanızı satmayın diyorum. Mahallelerimizin tüm imar ve altyapı sorunlarını hızla gidereceğiz. Gölbaşı’nın her noktası değerlenecek” dedi.

Son Gaste’ye konuşan Fatih  Duruay, gerek ulusal gerekse uluslararası projelerle, dar bir alana sıkışan nüfusun tüm ilçe sınırlarına yayılacağını söyledi.

Gölbaşı’nın her mahallesinden sorumlu olduklarını hatırlatan Duruay “Ben Gölbaşı’nın gelişmesi için başkanlığa talip oldum. Adı bu ilçede geçen her yerden sorumluyum. İmar ve altyapı sorunlarınızı biliyorum. Yetkili olduğum takdirde tüm sorunların çözüleceğine söz veriyorum. Gölbaşı'nı sıkışmışlıktan kurtaracağız.”diye konuştu.

ARSALARINIZI SATMAYIN

Türkiye'nin en önemli ilçesinin dar bir  alana sıkışması kabul edilemez. Arazisi olan Gölbaşılılar'a özellikle arsanızı satmayın diyorum. Hem ulusal hem de uluslararası projelerimizle nüfusu tüm ilçe sınırlarına yayacağız ve mahallelerin gelişimini sağlayacağız. Mahallelerimizin tüm imar ve altyapı sorunlarını hızla gidereceğiz. Gölbaşı’nın her noktası değerlenecek. Gölbaşı’daki büyük nüfusu köylerimize taşımak gibi bir düşüncemiz var.


SORUNLARI VE YAPILMAYAN HİZMETLERİ TESPİT ETTİK
Gölbaşı’nın sorunlarını bildiğini kaydeden Duruay  “Ben Gölbaşı’yı sizinle yönetmek için yola çıktım. Biz yıllardır yapılmayanları tespit ettik. Sorunlara ilişkin hazırladığımız projelerimizi yakında açıklayacağız” dedi.
 

Bu haber toplam 1961 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum