1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Emniyet Müdürlüğüne Polis Haftası ziyareti
Emniyet Müdürlüğüne Polis Haftası ziyareti

Emniyet Müdürlüğüne Polis Haftası ziyareti

GÖLBAŞI Kaymakamı Tülin Baydar Bilgihan ile Belediye Başkanı Fatih Duruay, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen’i ziyaret ettiler.

A+A-

GÖLBAŞI Kaymakamı Tülin Baydar Bilgihan  ile Belediye Başkanı Fatih Duruay, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen’i ziyaret ettiler. Emniyetin birimlerini dolaşıp, polislerle bir araya gelen Kaymakam Bilgihan  ve Başkan Duruay,  polislerin haftalarını kutlayıp, günün anısına karanfil verdi. 

Gölbaşı’nda Polis teşkilatının 173. Yıl dönümü nedeniyle Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Kuyucu, Gölbaşı Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette Baydar, Duruay ve Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen’in ve emniyet mensuplarının “Polis Haftası”nı kutlayarak görevleri polislere ‘gül’ dağıttılar. Ziyaretten memnuniyeni dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Gökmen “Türk Polis Teşkilatı devletinin emrinde, milletinin hizmetinde aralıksız vatan görevindedir”dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay: “173 yıldır Vatanımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın 10 Nisan ‘Polis günü’ ve "Polis Haftası" kutlu olsun.Polis günü vesilesi ile bir kere daha vatan ve millet uğruna şehedate yürümüş tüm polislerimizi saygı,rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”dedi.

Bu haber toplam 2491 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.