1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Erdoğan Yıldırım birlik ve beraberlik çağrısı yaptı
Erdoğan Yıldırım birlik ve beraberlik çağrısı yaptı

Erdoğan Yıldırım birlik ve beraberlik çağrısı yaptı

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu’nun 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara Ticaret Odası Meclis Salonunda yapıldı.

A+A-

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Valilerimiz, Belediye Başkanlarımız gönderdikleri kutlama mesajlarıyla Genel Kurul Toplantımızın hayırlı geçmesi dileklerinde bulundular.
Toplantıdan önce misafirlerimize kete, kaşar ve çeçil peyniri ikram edildi. Daha sonra Meclis Salonuna geçilerek, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Genel Kurulumuz başladı. 

Divan Heyeti Başkanlığına Kazım Akbulak, Divan Üyeliklerine Muhammed Ocakoğlu ve Özcan Beşkaya seçildikten sonra Genel Kurulumuzun açılış konuşmasını yapmak üzere Genel Başkanımız Erdoğan Yıldırım kürsüye davet edildi. Genel Başkanımız tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyerek konuşmasına başladı. 2005 yılında kurulan Federasyonumuzun kurucularına teşekkür etti ve 2008 yılı itibari ile görevi devir aldıklarını Federasyonumuzun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi. Federasyonumuzun faaliyetlerini ve bundan sonra da gerçekleştirmek istedikleri projelere değinen Genel Başkanımız; “Bölgemiz için neler yapılabiliri ortaya koyup hem Avrupa Birliği hem Kalkınma Ajansları hem üniversiteler hem Valiliklerimiz, Belediyelerimiz bunların hepsiyle beraber oturup neler yapılabilir noktasını çözüme kavuşturup bir an önce harekete geçmemiz gerekmektedir. Her fırsatta dile getirdiğim gibi “Birlik beraberlikte rahmet ayrılıkta azap vardır” Biz bir olursak diri olursak önümüzde kimse duramaz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. 6. Olağan Genel Kurul Toplantımızın güzel geçmesini temenni ediyor, bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize şahsım, dernek başkanlarım ve yönetim kurulumuz adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Daha sonra Ak Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey Ak Parti Ardahan Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay, Ak Parti Ankara Milletvekilleri Nevzat Ceylan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kars Belediye Başkanlarını temsilen Selim Belediye Başkanı Çoşkun Altun, Federasyonları temsilen Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar kürsüye davet edilerek konuşma yaptılar. Konuşmalarında Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değindiler, artık bölgemizin bir bakanı olduğunu ve bu fırsatların iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek genel kurulumuzun hayırlı geçmesi dileklerinde bulundular. 
Kars eski Milletvekili Hasan Yıldırım da kürsüye davet edildi. Yıldırım hemşehrilerini bir arada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Gündem gereği faaliyet ve denetim raporu ibrasından sonra Genel Başkanımızın Yönetim Kurulu listesi okundu ve kabul edildi.

Erdoğan Yıldırım Federasyonumuzda 4. Kez Genel Başkan seçildi. Genel Başkanımız “Geçirdiğimiz üç Genel Kurul Toplantımızda bana inandığınız, güvendiğiniz, benimle birlikte yol arkadaşlığı yaptığınız ve gösterdiğiniz teveccühten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Üstlendiğimiz görev bir gönül işi, bizler de doğduğumuz toprakları doyduğumuz topraklarda unutmadığımızı göstermek için azami gayret sarf ediyor ve özveri ile çalışıyoruz. İnancınız ve desteğiniz devam ettikçe Ankara’da yaşayan hemşehrilerimiz için, bölgemizin tanıtılması ve kalkınması için çalışmalarımıza devam edecek, birçok yararlı ve güzel projelere de imza atacağız. Siz hemşehrilerimize layık olabilirsek ne mutlu bize. Düzenlediğimiz organizasyonlarda bizlere desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımıza, bölge Milletvekillerimize, Vali, Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlarımıza, İl Kültür ve Turizm Müdürlerimize, özveriyle çalışan dernek başkanlarımıza, yönetim ve danışma kurulu üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, Federasyon olarak düzenlediğimiz etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ederim. ” dedi. 

Genel kurulumuz plaket töreni ile sona erdi.

Bu haber toplam 1598 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.