1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Erdoğan'a kahkaha attıran soru - Video
Erdoğan'a kahkaha attıran soru - Video

Erdoğan'a kahkaha attıran soru - Video

HERKESİN MERAK ETTİĞİ SORU KAHKAHALARA BOĞDU..

A+A-

ENSONNHABER.com/DETAY HABER Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATV ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Hürriyet yazarı Taha Akyol'un sorduğu bir soru karşısında kahkahalara boğuldu.

BAŞBAKAN KİM OLACAK DİYE SORDU

Akyol, kamuoyunda Başbakan Erdoğan'ın bugünkü sisteme göre Köşk'e çıkmasının ardından Başbakan'ın kim olacağına yönelik soru işaretlerini hatırlattı. Akyol bununla birlikte Erdoğan'a, "Eğer siz cumhurbaşkanlığı köşküne çıkarsanız Başbakan kim olur?" diye sordu.

KAHKAHAYA BOĞULDU

Erdoğan bu soru üzerine bir süre kahkahalara boğularak "Bu sorunun içinde hem hukuk var hem de matematik, o yüzden zamanı gelince 2015 yılında yanıtını alırsınız" cevabını verdi.

İŞTE O ANLAR!..

Bu haber toplam 1049 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.