1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Ersin Pehlivan: Gölbaşı iyi yönetilmiyor
Ersin Pehlivan: Gölbaşı iyi yönetilmiyor

Ersin Pehlivan: Gölbaşı iyi yönetilmiyor

MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Mevcut belediye yönetimine sert eleştirilerde bulunan Pehlivan “Gölbaşı iyi yönetilmiyor” dedi.

A+A-

MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda buluştu. Mevcut belediye yönetimine sert eleştirilerde bulunan Pehlivan “Gölbaşı iyi yönetilmiyor” dedi.

Gölbaşı’nda yaşanan şarbon vakasına ilişkin açıklamalarda bulunan Pehlivan “ Gerekli tedbirlerin alındığı söyleniyor. Bu işte sorumluluğu olanların mutlaka cezalandırılması gerekir. Bizim bu konu üzerindeki çalışmalar devam edecek.” Dedi.

img_6735_878x585.jpg

MOGAN TEMİZLİĞİ YETERLİ DERECEDE DEĞİL

Mogan Gölü temizlik projesinin yeterli derecede ilerlemediğini ifade eden Pehlivan “Bu konuda bilgilendirilme yapılması gerekiyor. Proje hangi aşamada? Çevre kirliliği var sinekler arttı. Belediye sinekle mücadelede geride kaldı.” diye konuştu.

DEVLET YAPIYOR KENDİ YAPIYORMUŞ GİBİ REKLAM YAPIYOR

Konya Yolu projesinin de durduğunu sonradan çalışmaların yeniden başladığını ifade eden Pehlivan “Konya Yolu artık bir sorun hale geldi. Belediye çalışmaları sanki kendi yapıyormuş gibi reklam yapıyor. İş durma noktasına geldi. Bu durmanın bazı nedenleri vardır mutlaka ama esnaf mağdur oldu. Konuyla ilgili açıklama yapılsın. Bu proje ne zaman bitecek?”  dedi.

BELEDİYE BORÇ BATAĞINDA

Gölbaşı Belediyesi’nin ciddi bir borç yükü olduğunu söyleyen Pehlivan “Personel maaşlarını bile zor ödüyorlar. Maalesef Gölbaşı Belediyesi borç batağına girdi. Gölbaşı iyi yönetilmiyor. Seçim öncesi bir çok vaat verildi, Zübeyde hanım kültür merkezi yıkıldı yeniden yapıldı. Ortada ciddi maliyet oldu. Su bastı vs. Problemler bitmiyor. “ diye konuştu.

PLENTİN NE KATKISI VAR

İncek Kültür Merkezi’nin kiralandığını asfalt plentinin belediye parasıyla yapıldığını ancak daha sonra başkasına kiraya verildiğini ifade eden Pehlivan “ Bu plentin ne katkısı var belediyeye? Sorusunu sordu.

DESTEK DE VERİRİZ, YANLIŞLARI DA SÖYLERİZ

MHP’nin tekrar yerelde iktidarda olması için mücadele vereceklerini söyleyen Pehlivan “Belediyeye soruyorum ABD menşeili Twitter facebook ve google reklam vermeyeceklerini açıkladılar. Bu zamana kadar ne kadar reklam verildi? Ne kadar ödeme yapıldı?” Biz hizmetleri destekleriz ama yanlışları da açıklarız.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 4990 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.