1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Eşini alevler arasında bırakmak istemedi
Eşini alevler arasında bırakmak istemedi

Eşini alevler arasında bırakmak istemedi

Konya'da çıkan yangın büyük panik yarattı.

A+A-

Konya'da bir evde çıkan yangında alev ve yoğun dumanın etkisiyle binada mahsur kalan 6 aylık hamile Gülhan Dikicioğlu (27) ile eşi Mehmet Ali Dikicioğlu (28), yatak odasının camını kırarak nefes almaya çalıştı.

YANGIN UYUDUKLARI ESNADA ÇIKTI

İtfaiyenin aşağıya indirdiği Gülhan Dikicioğlu yukarıda kalan kocası kurtarılana kadar ağladı. Çift, mahsur kaldıkları 2. kattan itfaiye merdiveniyle kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yangın, önceki gece 23.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ferit Paşa Mahallesi'ndeki 10 katlı bir apartmanın 2. katında başladı. Mehmet Ali Dikicioğlu ve eşi Gülhan Dikicioğlu uyudukları sırada oturma odalarında yangın çıktı.

İTFAİYE ERİNİN SIRTINDA İNDİ

Dumanın etkisiyle uyanan çift, yatak odasında mahsur kaldı. Bina sakinleri apartmanı tahliye etti. Eşinin dumandan etkilendiğini fark eden Mehmet Ali Dikicioğlu, pencerenin camını kırdı. Çift, kırdıkları camdan nefes almaya çalışarak kurtarılmayı bekledi. İtfaiye ekipleri, çifti kurtarmak için 2. kata merdiven uzattı. Hamile Gülhan Dikicioğlu, merdivenlerde yürümekte güçlük çekince, itfaiye eri Dikicioğlu'nun sırtında yere indi. Camı kırdığı sırada elinden yaralanan eşi Mehmet Ali Dikicioğlu da itfaiye ekipleri tarafından indirildi. Çift ile binayı saran dumandan etkilenen komşuları Cengiz Aslanpınar (18) ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bu haber toplam 2207 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.