1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Eski Ak Partili meclis üyesi Serdar Namalan'dan Koçak'a tam destek
Eski Ak Partili meclis üyesi Serdar Namalan'dan Koçak'a tam destek

Eski Ak Partili meclis üyesi Serdar Namalan'dan Koçak'a tam destek

Ak Parti eski Gölbaşı Belediye Meclis üyesi Serdar Namalan, Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak'a tam destek verdi.

A+A-

Gölbaşı’nın sevilen esnaflarından olan ve 2014-2019 yılları arasında Ak Parti eski Gölbaşı Belediye Meclis üyesi Serdar Namalan, Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak'a tam destek verdi.

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde her gün düzenli olarak verilen iftara katılan Serdar Namalan ailesi ile birlikte BBP Adayı Gökhan Koçak’a destek verdiğini açıkladı.

DİK DURUŞLU, ADALETLİ, DÜRÜST

Gökhan Koçak'la Ak Parti'de 5 yıl grup başkanvekillerini yaptığını ve 30 yıldır kendisini yakından tanıdığını söyleyen Namalan , Koçak'ın dürüst, dik duruşlu, sözüne güvenilir sağlam bir karaktere sahip olduğuna dikkat çekerken 2024 Mart yerel seçimlerinde desteğinin BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak'a olduğunu açıkladı. Namalan Gökhan Koçak’ın Gölbaşı Belediye Başkanlığı görevini hakkıyla itibarlı ve dürüst bir şekilde yöneteceğine inancının tam olduğunu söylerken “Rabbim nasip ederse adaletli bir şekilde yöneteceğine inanıyorum. Kendisine desteğimiz tamdır ve kazanacağına gönülden inanıyorum.” Dedi.

GÖLBAŞI İTTİFAKI DALGA DALGA BÜYÜYOR

BBP Gölbaşı SKM'de destek açıklaması yapan Serdar Namalan’a desteği için  teşekkür eden Gökhan Koçak “Gölbaşı’ndaki mücadelemiz günden günde dalga dalga büyüyor. Serdar Namalan kardeşimizin bizlere verdiği destek bizim için çok önemli. Kendisine hoş geldin diyorum.” Dedi.

466cd168-5339-4e9e-aed5-1042195a22c3.jpgb34bf334-0fdc-4eec-85c9-8affaa21a1d9.jpg

Bu haber toplam 1335 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.