1. HABERLER

  2. SPOR

  3. F.Bahçeli savcının en zor sorgusu
F.Bahçeli savcının en zor sorgusu

F.Bahçeli savcının en zor sorgusu

Savcı Mehmet Berk hayatının en zor sorgularını yapıyor.

A+A-

Futbol dünyasına bomba gibi düşen şike soruşturmasının başındaki isim Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk hayatının en zor sorgularını yapıyor.

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve efsane futbolcu Cemil Turan'ın da aralarında bulunduğu 25 ünlü ismin tutuklandığı soruşturmayı yürüten Berk, koyu bir taraftarı ve kongre üyesi olduğu Fenerbahçe'nin kulüp başkanı Aziz Yıldırım, Giresunspor eski Başkanı Olgun Peker, Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve Fenerbahçeli yönetici avukat Sami Dinç gibi isimleri bizzat sorguladı. Ancak Savcı Berk'in, hayranı olduğu Cemil Turan'ın ifadesini özellikle almadığı ve başka birmeslektaşına görevi devrettiği bildirildi.

GENÇ F.BAHÇELİLER ARMASI MASASINDA DURUYOR

Berk'in, 3 kez gol kralı olan Cemil Turan'ı çok sevdiği biliniyor. Hatta yıllar önce bir fırsatını bulup elini dahi öptüğü belirtiliyor. Fenerbahçe taraftarı olan Berk, sorgulamaları yaparken dahi çerçevelenmiş 'Genç Fenerbahçeliler' armasını masasından kaldırmadı. Berk'in ifadesini aldığı tüm şike zanlıları tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bu haber toplam 1537 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.