1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Fatih Duruay: Söz verdiğimiz 54 projenin arkasındayız
Fatih Duruay: Söz verdiğimiz 54 projenin arkasındayız

Fatih Duruay: Söz verdiğimiz 54 projenin arkasındayız

Yerel basınla kahvaltıda bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Bir dönem daha hizmet etmek istiyorum.” Diyerek yeniden aday olmak istediğini açıkladı.

A+A-

Yerel basınla kahvaltıda bir araya gelen Gölbaşı Fatih Duruay ‘Bir dönem daha hizmet etmek istiyorum.” Diyerek yeniden aday olmak istediğini açıkladı.

Yerel basına yapılan ve yapılması düşünülen projelerle ilgili geniş bilgi veren Başkan Duruay merak edilenlere de yanıt verdi.

YÜZDE 45’İ BİTTİ

Mogan Gölü’nün temizliğinin yüzde 45’inin yapıldığını söyleyen Duruay temizlik çalışmalarının bitince yapılan projenin öneminin daha iyi anlaşılacağını söyledi.

RESMİ AÇILIŞLAR 2 AY SONRA

Mevlanan Kültür Merkezi, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi, Eymir Aile Sosyal Yaşam Merkezi ve Şehir Parkı gibi prestij projelerin resmi açılışlarının iki ay içerisinde yapılacağını söyleyen Duruay yeni dönemde de yeniden aday olmak istediğini ve Gölbaşı’na hizmet etmeye devam etmek istediğini kaydetti.

-54 PROJENİN ARKASINDAYIZ

-YÜZDE 70’iNi YAPTIK

Başkan Duruay gazetecilerin muhalefetin sıkça dillendirdiği 54 projeyle ilgili soruya da yanıt verdi. Duruay seçim öncesi verdiği 54 proje sözlerinin  arkasında olduğunu söylerken “Göl, yol, hastane, köprülü kavşaklar, mobese gibi Gölbaşı’nın en büyük sorunlarının çözüme kavuşturulduğu bir dönem oldu. Biz seçim öncesi verdiğimiz 54 projenin arkasındayız. Muhalefet bunu kullanmaya çalışıyor ama biz söz verdiğimiz 54 projenin yüzde 70’ini de yaptık. ” dedi.

EN BÜYÜK YATIRIMLARI ALDIK

Duruay zor bir dönemde görev aldıklarının altını çizerken “ 2 genel seçim, 1 cumhurbaşkanlığı seçimi ve 1 referandum yaşadık. Bunun ardından kanlı bir darbe girişimi yaşadık. Ve buna rağmen bizim dönemimizde Gölbaşı kendi tarihinde devlet bütçesinden en büyük yatırımları aldı.” Dedi.  

 

Bu haber toplam 2839 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum