1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Fehmi Kandemir Gölbaşı Mahallelerinde Coşkulu Karşılama Aldı
Fehmi Kandemir Gölbaşı Mahallelerinde Coşkulu Karşılama Aldı

Fehmi Kandemir Gölbaşı Mahallelerinde Coşkulu Karşılama Aldı

Fehmi Kandemir Gölbaşı Mahallelerinde Coşkulu Karşılama Aldı

A+A-

 İYİ Parti'nin Belediye Başkan adayı Fehmi Kandemir, seçim kampanyası kapsamında Mahmatlı, Karagedik ve Dikilitaş mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretler, mahalle sakinlerinin coşkulu karşılamasıyla geçti.

Ziyaretler sırasında mahalle sakinleriyle yakından ilgilenen Kandemir , "Gölbaşı'nın her bir mahallesini ayrı ayrı ziyaret ederek, vatandaşlarımızın nabzını tutmaya çalışıyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını dinliyor, ihtiyaçlarını öğreniyor ve çözüm yollarını birlikte tartışıyoruz" şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinin projeler ve vizyonları hakkında bilgi aldığı ziyaretlerde Kandemir, "Gölbaşı'nı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için kararlı bir şekilde çalışacağız. Vatandaşlarımızın beklentilerini dikkate alarak, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kandemir  ziyaretlerin sonunda mahalle sakinlerine teşekkür ederek, "Gölbaşı'nın her bir köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek ve şehrimizi daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız. Güçlü bir ekiple birlikte, Gölbaşı'nı daha yaşanabilir, daha güzel bir şehir haline getireceğimize inanıyorum" dedi.

Bu haber toplam 1706 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.