1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Galata'da içki krizi-İzleyin
Galata'da içki krizi-İzleyin

Galata'da içki krizi-İzleyin

Galata Meydanı'nda içki içenlerle mahalleli arasında başlayan kriz devam ediyor.

A+A-

Galata Meydanı'nda içki içenlerle mahalleli arasında başlayan tartışmada yaşanan içki krizi devam ediyor. Mahalle sakinleri ile içki içenler arasında çıkan tartışmaya polis el koymuştu. Galata Kulesi çevresindeki oturma bankları kaldırılmış kule çevresinde polis nöbeti başlamıştı.

KULE ÇEVRESİNDE İÇMEYE DEVAM ETTİLER

Polis ekiplerinin bu akşam da kule çevresinde nöbet tutmaya devam ettiği görüldü. Kulenin çevresindeki güvenlik şeridi ise hala duruyor. İçki içmek için kule çevresine gelen gençler ise duruma tepki göstererek kuleye yakın yerde içki içmeye devam etti.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

 

 

TOPLUMDA HER TÜRLÜ İNSAN VAR

Arkadaşlarıyla birlikte gelen bir kadın kule çevresindeki içki yasağıyla ilgili olarak "İçki sınırlarını bilenler için olabilir. Ama toplumda her türli insan olduğu için dikkat etmek lazım. Toplumsal kurallara uyulmuyorsa içilmemeli bence. Ben destekliyorum. İçip eğlencesini yapıp gidiyorsa bu gayet normal. Ama maalesef bazı şeylerin düzenene sokulması için yaptırım uygulanması gerekiyor ülkemizde. Ben içilmemesine karşı değilim." dedi.

KİMSEYİ RAHATSIZ ETMİYORUZ

Duruma tepki gösteren başka bir genç ise "Polisler 'burada oturamazsınız yasak' dedi. Birşey söyleyemedi. Biz de kimseyi rahatsız etmediğimizi söyledik. Bunun üzerine kimliklerimizi aldı. Kontrol etti. 5 dakika sonra 'ya kalkın yada yapacağımızı biliyorsunuz' dediler. Biz de 'ne yapacaksınız' dedik. Birşey söyleyemediler. Gittiler. Şikayet olmadığını anlayınca kimliklerimizi iade etti. 'Burası bu gece size tahsis edildi. Buyurun afiyet olsun' dediler ve gittiler. Burada bu hukuksuzluk bu şerit kaldırılmalıdır" diye konuştu.

Bu haber toplam 995 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.