1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'da özgüven tavan yaptı
Galatasaray'da özgüven tavan yaptı

Galatasaray'da özgüven tavan yaptı

Fatih Terim ve yöneticilerin, kadın voleybolcularla buluştuğu yemekte derbi maçın parolası belirlendi.

A+A-

Florya'da, CEV Kupası yarı finalinde Tomis Constanta'yla deplasmanda önemli bir maça çıkacak bayan voleybolcular için düzenlenen yemekte de söz döndü dolaştı, Fenerbahçe maçına geldi.

FETİH 1453 FİLMİ İLHAM KAYNAĞI OLDU

Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ile yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, Mehmet Cibara, Sedat Doğan ve Ahmet Ocaklı'nın yanı sıra, Fatih Terim ile bazı oyuncuların da yer aldığı yemekte, espriler havada uçuşurken, rekorlar kıran, "Fetih 1453" filmi sarı-kırmızılılara ilham kaynağı oldu.
Bu sezon fırtına gibi esen futbol takımlarına güvenen yöneticiler ve voleybolcular, "Maçtan sonra atılacak başlıklar şimdiden belli: "Fetih 1453" şeklinde duygularını ortaya dökerken, galibiyet isteklerini Fatih Terim'e ilettiler. Bu sezon bütün branşlarda çok başarılı olmalarının önemine dikkat çeken Terim'in de, kadın voleybolculardan kupa beklediklerini dile getirdiği kaydedildi.

YÖNETİM KARAR VERECEK

Cim-Bom'da yönetim, derbi için kesenin ağzını açıyor. 25'er bin dolara çıkarılan galibiyet priminin, bugünkü yönetim kurulu toplantısında artırılması teklif edilecek. Futbol komitesinin rakamı iki katına çıkarmayı düşündüğü ancak bunun kesinlikle oyunculara ve teknik kadroya tebliğ edilmeyeceği vurgulandı. Primin maçın kazanılması halinde soyunma odasında açıklanacağı ifade edildi.
Bu arada şike soruşturması sırasında Galatasaray'ın yol haritasını belirleyen Adnan Öztürk'ün derbiye gideceği öğrenildi. Başkan Ünal Aysal'ın yokluğunda uzun seneler sonra Kadıköy'de derbi izleyecek olan Öztürk ile Fenerbahçeli yöneticiler arasında soğuk rüzgârların esmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1267 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.