1. HABERLER

  2. Gelenek yine bozulmadı
Gelenek yine bozulmadı

Gelenek yine bozulmadı

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) birincisi Gölbaşı Gelişim Dershanesi’nden çıktı.

A+A-

Üniversiteye girebilmek için yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı’nın merakla beklenen sonuçları açıkladı. Ve gelenek yine  bozulmadı. LYS Gölbaşı birincisi, 4 yıldır üst üste Gölbaşı’nda her alanda birincileri çıkaran Gölbaşı Gelişim Dershanesi’nden çıktı.

Gölbaşı Gelişim Dershanesi öğrencisi Meliş Özkan MF3 bölümünde 547 puan alarak, Gölbaşı 1.si, Türkiye 1152.si oldu.

LYS sınavında Gölbaşı 1.si olan Meliş Özkan yaptığı açıklamada, dershanenin vermiş olduğu kaynaklar ve denemeler ile öğretmenlerinin özverili gayretleri sayesinde başarılı olduklarını söyledi.

GELENEK BOZULMADI

Gölbaşı Gelişim Dershanesi kurucu müdürü Selim Kaymak, eğitimin ciddi kurumların işi olduğunu kaydederek “ Eğitim ciddi disiplin isteyen, özverili bir meslektir. Bir yıl içerisinde ben ve öğretmen arkadaşlarımızın verdiği emekler ve öğrencilerimizin gayreti sayesinde, başarılı sonuçlar almaya devam ediyoruz. Bu başarının üzerine başka bir şey demeye gerek yok. Bu başarılar bundan sonraki başarıların teminatıdır. Bu başarının sağlanmasında emeği olan tüm eğitimci arkadaşlarımıza, öğrenci ve velilerimizi bu gururu, her yıl olduğu gibi bu yılda bize yaşattıkları için can-ı gönülde teşekkür ediyoruz.” dedi.

untitled-2.jpg
 

Bu haber toplam 2866 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.