1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak, Andezit Taş Üretim Tesisleri'ni Ziyaret Etti
Gökhan Koçak, Andezit Taş Üretim Tesisleri'ni Ziyaret Etti

Gökhan Koçak, Andezit Taş Üretim Tesisleri'ni Ziyaret Etti

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, Andezit Taş Üretim Tesisleri'ni Ziyaret Etti

A+A-

BBP Gölbaşı Belediye Başkan adayı Gökhan Koçak, Andezit Taş Üretim Tesisleri'ni ziyaret etti. Ziyarette, emekçi kardeşlere ve tesis yöneticilerine teşekkür eden Koçak, ekonomiye sağladıkları katkılar nedeniyle minnettarlığını dile getirdi.

Koçak, andezit taşı oymanın sanatının devam etmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ve sektöre gereken desteğin verileceğini söyledi. Ankara'nın tarihi yapılarında sıkça kullanılan Ankara Andezit Taşı'nın önemine değinen Koçak, taşın aşınmaya ve ısı farklarına karşı dayanıklı olduğunu vurguladı.

Ankara Andezit Taşı'nın Gölbaşı için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Koçak, "Gölbaşı ve çevresinde yaklaşık 200'den fazla doğal taş firması, 1.000'den fazla kişiye ekmek kapısı oldu" dedi.

Ayrıca, andezit taşının duvar, merdiven, park, bahçe ve kent mobilyaları gibi çeşitli alanlarda kullanıldığını belirten Koçak, Andezit taşının Türkiye'ye ve dünyaya tanıtılması için belediyenin lokomotif bir görev üstlenmesi gerektiğini ifade ederek, kazanmaları durumunda Gölbaşı'nın tüm değerlerine sözde değil özde olarak sahip çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Bir 5 kişi görseli olabilirBir 13 kişi görseli olabilir

Bir 4 kişi görseli olabilirBir 3 kişi görseli olabilirBir 4 kişi görseli olabilirBir 4 kişi görseli olabilirBir 5 kişi görseli olabilir

 

Bu haber toplam 953 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.