1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak: Bu zor göreve talibim
Gökhan Koçak: Bu zor göreve talibim

Gökhan Koçak: Bu zor göreve talibim

Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Gökhan KOÇAK, Karaoğlan Mahallesi'ni ziyaret etti.

A+A-

Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Gökhan KOÇAK, Karaoğlan Mahallesi'ni ziyaret etti.

 

Birlik Partisi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Alaaddin Yüksel’i ve Karaoğlan Mahalle Temsilcisi Hakan Dağıstan'ın  organize ettiği ve Karaoğlan Kültür Merkezi’de gerçekleşen toplantıya Karaoğlan mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

 

Birlik Partisi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Alaaddin Yüksel, Gölbaşı’nda temiz ve dürüst siyasetin simgesi Gökhan Koçak’la aynı yolda yürümekten onur duyduğunu ifade ederek, mahalle sakinlerinden 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

 

Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Kadınlar Kolları Başkanı Hilal GÜÇLÜ, "inşallah sizlerin de desteğiyle belediye başkan adayımız Gökhan KOÇAK Başkanınızı, 31 Mart'ta kullanılacak oylarla Belediye Başkanı olarak makamına oturtacağız" dedi.

 

"Gölbaşı'nın beklediği adil güvenilir ve gönül adamı Belediye Başkan Adayımız Gökhan  KOÇAK” sloganıyla sahneye davet edilen Büyük Birlik Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan KOÇAK ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

 

"Gölbaşı'nın en önemli sorununun, insanların güven duyacağı, belediyenin kapısının millete sonuna kadar açacak ve milletin taleplerini hayata geçirmek için fedakarca çalışacak bir Belediye Başkanı olduğunu ifade ederek, biz bu zor göreve talibiz. Eğer bu görev bize verilirse, sonuna kadar milletimizin hizmetinde olmaya gayret edeceğiz" dedi.

 

Karaoğlan Mahallesi sakinlerini gösterdikleri ilgiden dolayı teker teker teşekkür eden Gökhan KOÇAK, verdikleri destekten dolayı Karaoğlan Mahallesi sakinlerine hürmetlerimi sunuyorum"diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 1474 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.