1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Göksel Akbaş Ak Parti'den istifa etti
Göksel Akbaş Ak Parti'den istifa etti

Göksel Akbaş Ak Parti'den istifa etti

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Akbaş İstifa Etti: "Bu Zihniyetin Parçası Olamam"

A+A-

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Göksel Akbaş, yapılan meclis üyesi listelerinin açıklanmasının ardından istifa ettiğini duyurdu. Akbaş, istifasını açıklarken, partisinin ilçe yönetiminde yaşanan duruma ve siyasetin içinde bulunduğu zihniyete dair önemli açıklamalarda bulundu.

Göksel Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada, "Sözde istişareler yaptığını beyan eden, ancak gerçeklikle bağdaşmayan, ortak akla önem vermeyen, bir grup insan tarafından etten duvar örülerek yürütülmeye çalışılan, hak etmeyenlere, daldan dala atlayanlara makam mevkiyi layık gören, milletin iradesine ipotek koymaya çalışan ve bunu da siyaset adı altında yapan 'Gölbaşı AK PARTİ İlçe Yönetimi' ile aynı yolda yürümemek, böyle bir zihniyetin parçası olmamak ve Asıl Parti Gönüllülerinin vicdanı ve sesi de olabilmek adına, her ne kadar partim ile gönülden bağım devam etse de İlçe Teşkilatında mevcut durum var olduğu sürece, AK PARTİ Gölbaşı İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Parti üyeliğimden istifa ediyorum." ifadelerini kullandı.

Akbaş'ın istifası, ilçe teşkilatında yaşanan bazı içsel anlaşmazlıkları ve parti içi dinamiklerdeki değişimleri gündeme getirdi. Göksel Akbaş'ın istifası sonrası, AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı'nda nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu.

Bu haber toplam 2430 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum