1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi'nden İncek'e dev yatırım
Gölbaşı Belediyesi'nden İncek'e dev yatırım

Gölbaşı Belediyesi'nden İncek'e dev yatırım

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesi tarafından İncek Mahallesi’ne yapılan yatırımları yerinde inceledi.

A+A-

Başkan Duruay, Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek, yapımına başlanan İncek Kültür Merkezi inşaatını, İncek Mahallesi Çocuk Parkı, halı saha ve İncek Toplantı ve Okuma Salonu’nu gezerek, yerinde incelemelerde bulundu.

İncek’e kültür merkezi

Başkan Duruay, İncek  Mahallesi’nde yapımına başlanan kültür  merkezi inşaatını inceleyerek, birim amirlerinden bilgi aldı.

Ardından vatandaşlarla sohbet eden Başkan Duruay, İncek Mahallesi Kültür Merkezi’nin birçok özelliği içerisinde barındırdığını aktararak, “530m2’lik bir alanı kapsayan kültür merkezinin içinde muhtarlık ofisi,gelin odası,  mutfak, lavabolar ve bir adet çok amaçlı salon ve  kurs odası bulunuyor” dedi.

 

Başkan Duruay, İncek Mahallesi sakinlerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda projeler yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

 

“Muhtarlığın, dersliklerin, çok amaçlı salonun bulunduğu bir kültür merkezi yapıyoruz. İncek Mahallemize hayırlı uğurlu olur inşallah.   Bizler yapacağız, İncekliler de boş bırakmayacak.  Burada sizlerin istediği kursları bizler açmaya hazırız.  Yeter ki bu bina 24 saat kullanılsın. Kendi evimizi nasıl boş bırakmıyorsak, burası da sizin eviniz, boş bırakmayacaksınız.  Yaz kış kullanalım.”

Başkan Duruay, çocuklarla parkta oyun oynadı

Başkan Duruay, İncek Mahallesi’ne yapılan kültür merkezi incelemesinin ardından, Gölbaşı Belediyesi’nin yaptığı İncek Mahallesi Çocuk Parkı’nda oyun oynayan çocuklara katılarak, onlara eşlik etti. Daha sonra İncek’ e yapılan halı sahaya geçen Başkan Duruay, çocuklarla futbol ve voleybol oynadı.

İncek’in toplantı ve okuma salonu hazır

Gölbaşı Belediyesi’nin yapımını bitirdiği İncek Toplantı ve Okuma Salonu’na mahalle sakinleriyle birlikte geçen Başkan Duruay, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için onların istek ve taleplerini önemsiyoruz. Gölbaşı Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız.  İncek’in toplantı ve okuma salonu vatandaşlarımızın kullanıma hazır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 1963 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.