1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyespor yeni sezonu açtı
Gölbaşı Belediyespor yeni sezonu açtı

Gölbaşı Belediyespor yeni sezonu açtı

Gölbaşı Belediyespor 2016-2017 futbol sezonunu Gölbaşı Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu spor tesislerinde sezonu açtı. Sezon açılış törenine Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.

A+A-

Gölbaşı Belediyespor 2016-2017 futbol sezonunu Gölbaşı Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu spor tesislerinde sezonu açtı. Sezon açılış törenine Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.

BAŞKAN DURUAY’A TEŞEKKÜR

Sezon açılışında konuşma yapan Kulüp Başkanı Hayati Çal, “Göreve başladığımız ilk günden bugüne kadar Gölbaşı’nda sporun, sporcunun ve sosyal alanlarda kazandırılması için var gücümüzle çalışmalarımıza start verdik. Kulübümüzün onursal Başkanı sayın Fatih Duruay’ın destekleri sayesinde sadece futbolda değil sporun her dalında sporcular yetiştiriyoruz.  Gölbaşı Belediyespor’a destek vererek öncelikle Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

SKORA DEĞİL SPORA ÖNEM VERİYORUZ

Futbolculara hitap eden başkan Çal  “Skora değil spora önem veren” bir belediye başkanımız var. Biz de bu düstürlar yola devam edeceğiz. Biz Gölbaşı olarak rakiplerimize ve tüm  Türkiye’ye sporda önceliğin skor değil, saygı ve sevgi  olduğunu göstereceğiz. Yeni sezonun tüm Gölbaşı’na hayırlı olmasını diliyorum.” Diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurbanlar kesilirken, dualar edildi. 

Bu haber toplam 1797 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.